UFC

(VIDEO) Khabib progovorio o odlasku u mirovinu: 'Moram prebiti još nekoliko likova!'

Khabib Nurmagomedov
 Said Tsarnaev / Sputnik / AFP
"Ne smijem izgubiti motivaciju i fokus. Moram i dalje učiti. Ako se zaustavim, doći će netko i oduzeti mi ovo što imam. Kad ste toliko dugo na vrhu ljudi žele vidjeti vaš pad", razmišljanje je UFC-ovog prvaka Khabiba Nurmagomedova koji se ovih dana suočio s novim pitanjima o odlasku u mirovinu.

Ima 31 godinu, 28 pobjeda iz isto toliko nastupa, UFC-ov je prvak i po mnogima najdominantniji borac današnjice. Pred njim je i možda najteži ispit u karijeri i meč s Tonyjem Fergusonom. Borba koju s nestrpljenjem godinama iščekuju milijuni MMA fanova trebala bi se dogoditi 18. travnja na UFC 249 priredbi. Lokacija u konačnici neće biti Brooklyn, ali Dana White nas uvjerava da je već pronašao novu.

No, što nakon Tonyja? Ima li u Khabibu još uvijek dovoljno motivacije i kakvi su njegovi planovi o odlasku u mirovinu?

"Ne znam kad ću se umiroviti. Imam smo 31 godinu. Sad sam u najboljim godinama i najboljoj formi. U svakoj sam borbi sve bolji i bolji. Uvijek gledam kako ispraviti pogreške iz prethodnih nastupa. I dalje učim. Smatram da sam još uvijek mlad za ovaj sport i mislim da nije dobro sada razmišljati o mirovini. Moram prebiti još nekoliko likova", objasnio je neporaženi Dagestanac na nedavno održanoj press konferenciji Dominance MMA-a.

Linker
19. travanj 2024 03:19