(VIDEO) Nokaut dana: Šake Mikea Perryja u sebi sakrivaju projektile

Pred svoju sutrašnju borbu protiv Vicentea Luquea, koju će odraditi na UFC Fight Nightu u Urugvaju, Mike Perry otkrio je nešto o svom impresivnom nastupu iz 2016. godine. Radi se o njegovoj drugoj UFC borbi, u kojoj je prekidom savladao Dannyja Robertsa.

Mike Perry je od svog samog dolaska u UFC krenuo ostavljati trag. Kako svojim nastupima, tako i neupitnom karizmom koja počiva na podosta velikoj količini ludosti, bilo da ju smatrate pozitivnom ili negativnom. Debitirao je u kolovozu 2016. godine, savladavši Dong Hyun Lima, a već mjesec i pol dana kasnije dobio je novu borbu. UFC 204 održao se u Manchesteru, predvodili su ga Michael Bisping i Dan Henderson, a Perry se borio protiv domaće uzdanice Dannyja Robertsa.

Pred njegovu sutrašnju borbu, UFC se prisjetio te borbe, ali uz Perryjevu priču o tome što je napravio.

"Otišao sam tipu u njegovo dvorište pobijediti ga i ostati neporažen, znao sam kako bih se mogao naći u problemima. Na kraju je bio jako dobar osjećaj, kad sam ostvario nokaut, ali sam odradio gotovo punih 15 minuta", rekao je Perry, koji je u tom trenutku i dalje ostao neporažen borac uz sve pobjede prekidom. Ovo je izveo na impresivan način, potvrdivši svoj talent.

Perry ipak još uvijek nije bio spreman za velike izazove, tako da je u idućih osam borbi ostvario polovičan omjer. Iz posljednjeg nastupa nosi vrijednu pobjedu nad Alexom Oliveirom, a sutra ga u Urugvaju čeka Vicente Luque, američki Brazilac s devet pobjeda u posljednjih deset borbi. Sve ih je ostvario prekidom. Uz ovaj video Perryjeve pobjede nad Robertsom, treba li vam neka bolja pozivnica da ovu priredbu popratite?

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!