UFC

(VIDEO) Nokaut dana: Šake Mikea Perryja u sebi sakrivaju projektile

Perry vs. Roberts
 screenshot
Pred svoju sutrašnju borbu protiv Vicentea Luquea, koju će odraditi na UFC Fight Nightu u Urugvaju, Mike Perry otkrio je nešto o svom impresivnom nastupu iz 2016. godine. Radi se o njegovoj drugoj UFC borbi, u kojoj je prekidom savladao Dannyja Robertsa.

Mike Perry je od svog samog dolaska u UFC krenuo ostavljati trag. Kako svojim nastupima, tako i neupitnom karizmom koja počiva na podosta velikoj količini ludosti, bilo da ju smatrate pozitivnom ili negativnom. Debitirao je u kolovozu 2016. godine, savladavši Dong Hyun Lima, a već mjesec i pol dana kasnije dobio je novu borbu. UFC 204 održao se u Manchesteru, predvodili su ga Michael Bisping i Dan Henderson, a Perry se borio protiv domaće uzdanice Dannyja Robertsa.

Pred njegovu sutrašnju borbu, UFC se prisjetio te borbe, ali uz Perryjevu priču o tome što je napravio.

"Otišao sam tipu u njegovo dvorište pobijediti ga i ostati neporažen, znao sam kako bih se mogao naći u problemima. Na kraju je bio jako dobar osjećaj, kad sam ostvario nokaut, ali sam odradio gotovo punih 15 minuta", rekao je Perry, koji je u tom trenutku i dalje ostao neporažen borac uz sve pobjede prekidom. Ovo je izveo na impresivan način, potvrdivši svoj talent.

Perry ipak još uvijek nije bio spreman za velike izazove, tako da je u idućih osam borbi ostvario polovičan omjer. Iz posljednjeg nastupa nosi vrijednu pobjedu nad Alexom Oliveirom, a sutra ga u Urugvaju čeka Vicente Luque, američki Brazilac s devet pobjeda u posljednjih deset borbi. Sve ih je ostvario prekidom. Uz ovaj video Perryjeve pobjede nad Robertsom, treba li vam neka bolja pozivnica da ovu priredbu popratite?

Linker
25. travanj 2024 13:53