UFC

(VIDEO) Nunes rasturila na MMA nagradama, prva javna konverzacija Askrena i Masvidala

Jorge Masvidal i Ben Askren
Peta epizoda UFC 239 Embeddeda približila nam je neka događanja s vrlo zanimljivih ceremonija u Las Vegasu, u sklopu Intenational Fight Weeka. Pogledajte kako je bilo na dodjeli godišnjih MMA nagrade te na medijskom danu. Možete vidjeti i što su točno Askren i Masvidal rekli jedan drugom tijekom sučeljavanja.

Epizoda je otvorena odlaskom Michaela Chiese na aerodrom po majku i zaručnicu, što bi značilo kako nije prihvatio savjet svog protivnika, Diega Sancheza. Nakon toga pratimo Amandu Nunes, koja u društvu zaručnice i trenera odlazi na dodjelu godišnjih MMA nagrada. Tamo je doslovno rasturila slaveći u tri kategorije. Ipak, ona za nokaut godine joj nikako nije smjela otići prije nego Yairu Rodriguezu. No, u ovom tekstu nećemo o tome.

Na dodjeli smo vidjeli veliki broj poznatih MMA lica, no svi su ostali u sjeni dvostruke prvakinje, koja se u subotu bori protiv Holly Holm. Ukoliko ju ne uspije savladati i zadržati pojas bantam kategorije, ove tri nagrade svakako joj neće značiti koliko sada niti će ovaj vikend pamtiti po lijepim uspomenama.

Nakon ovoga se okrećemo četvrtku i medijskom danu u dvorani. Tamo možemo poslušati neke izjave boraca, a onda slijede sučeljavanja. Ovim putem možemo još bolje vidjeti što su jedan drugom poručili Ben Askren i Jorge Masvidal te tko je zapravo bio nervozan. Jon Jones, Thiago Alves i Holly Holm ostavljeni su za kraj epizode.

Linker
27. travanj 2024 00:19