UFC

(VIDEO) Pojavila se nova snimka Jonesovog uhićenja: Pogledajte trenutak kad su pronašli pištolj, žestoko piće,...

Uhićenje Jona Jonesa
 Screenshot (YouTube, MMA Fighting)
Pojavila se nova snimka privođenja Jona Jonesa, a ona nam otkriva neke nove detalje iz večeri kada je policija u alkoholiziranom stanju za volanom zatekla UFC-ovog prvaka.

Čak 28 minuta traje novi video do kojeg je stigao ugledni borilački portal MMA Fighting. Od trenutka kada je policija prišla Jonesu, preko testiranja na alkohol pa sve do privođenja UFC-ove zvijezde nalazi se na snimci koju je uhvatila policijska kamera.

Odmah na početku videa saznajemo jedan zanimljiv podatak. Naime, Jonesa je zaustavio i ispitivao policajac Jason Brown, isti onaj s kojim je 'Bones' imao žestoku raspravu 2016. godine kada je uhvaćen da se automobilom utrkuje po ulici.

Jones je odmah prepoznao Browna nakon čega mu je rekao da je čuo pucnjavu, ali da ne zna od kuda je došla. Policija je kod Jonesa u automobilu naknadno pronašla bocu žestokog pića, tragove marihuane i vatreno oružje.

"Nastavit ću snimati jer sam s njim još prije imao nekih pravnih stvari", može se u jednom trenutku čuti policajca Brownea koji je izgleda najzaslužniji za postojanje ove snimke.

Snimka pokazuje i trenutak kada Jones počinje pomalo paničariti, a to se događalo u trenucima dok su mu stavljali lisice. S obzirom na to da je bio pristojan, policija mu je izašla ususret pa su mu povezali dva para kako bi imao nešto slobodnije ruke.

Jedan je policajac zaključio da je Jones najvjerojatnije povraćao pokraj automobila, a video nam prikazuje i detaljan pretres vozila u kojem se nalazio UFC-ov prvak.

Snimka završava s Jonesovim dolaskom u policijsku postaju i trenutkom kada ga još jednom ispituju o pucnjavi...

Podsjetimo, Jon Jones uhićen je 26. ožujka u svom Albuquerqueu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nemarne upotrebe vatrenog oružja. UFC-ov prvak priznao je krivnju, ali samo za vožnju pod utjecajem alkohola dok su ostale optužbe dogovorom odbačene. Jon je izbjegao zatvorsku kaznu, ali je dobio 96 sati kućnog pritvora, godinu dana uvjetne kazne, 90 dana izvanbolničke terapije koja će se zbog pandemije koronavirusa odvijati preko video poziva, 48 sati društveno korisnog rada i novčanu kaznu (dio medija tvrdi da se radi o 500 dolara).

Linker
26. travanj 2024 10:01