UFC

Volkanovski otkrio kako mu borba protiv Cejuda nikad nije ponuđena

Alexander Volkanovski
 Screenshot (YouTube, UFC)
Alexander Volkanovski otkrio je kako do sad nije bilo nikakve ponude za borbu njega i Henryja Cejuda

Iako se u svibnju službeno umirovio te je napustio titulu prvaka UFC-ove bantam kategorije, Henry Cejudo i dalje je aktivan po pitanju jedne borilačke teme. Tu se misli na prozivanje Alexandra Volkanovskog i traženja prilike da pokuša osvojiti titulu UFC-ove perolake kategorije, čime bi postao jedini prvak tri različite divizije u povijesti najveće svjetske MMA promocije.

Uspio je tu cijelu priču dovesti do toga da su neki fanovi počeli smatrati kako je Volkanovski taj koji ne želi tu borbu, odnosno da je istu odbio. On je odlučio na te tvrdnje odgovoriti te otkriti kako u tako nečemu nema istine.

"Zabavno je, a ujedno i smiješno, ne razumijem način na koji ljudi gledaju na to. Zar oni uistinu misle da ja nisam prihvatio neku borbu ili potpisao neki ugovor? Nitko niti ne spominje tu borbu osim Cejuda. Sve što ja vidim je on kako moli Danu Whitea da mu da tu priliku", rekao je Volkanovski u razgovoru za MMA Junkie, dodavši:

"Bizarno je i kako onda reagirati na to? Ako se borba i trebala dogoditi, onda je to trebalo biti ranije. Pogledajte diviziju, imamo nekoliko boraca koji se nadmeću za mjesto prvog izazivača. Ne bi mi imalo nikakvog smisla prihvatiti borbu protiv Cejuda za kraj ove godine. Ponavljam, želim pravog prvog izazivača. No, ako bi mi UFC gurao neku borbu, u redu, prihvatio bih ju. Mogu ga prebiti i onda se boriti sa svojim izazivačima. Ali opet, to nisam ja. Ja želim biti prvak koji će se uvijek boriti protiv prvog izazivača."

Već smo više puta ponovili kako je teško za očekivati da bi UFC Cejudu i dao tu priliku. Netko tako nepopularan kao on da postane prvi prvak tri divizije u UFC povijesti? I to nakon što do sada nije niti zagazio u perolaku kategoriju? Bili bismo jako iznenađeni da povuku taj potez.

Linker
27. travanj 2024 02:51