UFC

Whittaker se iz UFC 248 borbe povukao da bi kćeri donirao koštanu srž?

Obitelj Whittaker
 screenshot/Youtube
U javnosti se pojavila informacija o tome zašto se Robert Whittaker povukao iz UFC 248 borbe protiv Jareda Cannoniera. Bilo je već ranije poznato kako je razlog osobne prirode, a sad su iz Australije došle informacije kako je to napravio da bi bolesnoj kćeri donirao koštanu srž.

Veliki broj fanova ostao je razočaran nakon vijesti da je Robert Whittaker otkazao svoju borbu protiv Jareda Cannoniera, ugovorenu za UFC 248 priredbu koja se održava u 7. ožujka. Gledajući na njegovu povijest ozljeda, mnogi su vjerovali da se ponovno dogodilo tako nešto, no već nakon izjave Dane White na tu temu bilo je jasno kako se ovog puta vjerojatno radi o nečemu ozbiljnijem.

"Recimo to ovako. To je osobno i ako Whittaker želi govoriti o tome, može. No, ako ću govoriti o nekome čiji prioriteti su na pravom mjestu, tko je apsolutno nesebičan i tko je u svakom smislu dobra osoba, to je Robert Whittaker. Razlog zašto se Robert Whittaker ne bori je jedna od najnesebičnijih gesti za koje znam. On je sjajan čovjek, sjajna osoba i imam jako veliki respekt prema njemu. Želim mu puno sreće s onim što trenutno prolazi i ne mogu riječima opisati kako se osjećam po pitanju njega", izjavio je Dana White tijekom vikenda.

Whittaker je za svoje posljednje dvije Instagram objave odabrao fotografije s kćeri i mnogi su se uplašili da bi nešto u vezi s njom moglo biti u pitanju. U prvoj se ispričao fanovima, uz izjavu kako se u posljednjih 12 mjeseci dogodilo puno toga te kako treba biti uz obitelj, dok se na drugoj njih dvoje nalaze u dvorani, uz opis kako Robert čisti svoje misli. Nažalost, oni koji su pretpostavljali tako nešto su, ako je vjerovati informacijama koje su se danas pojavile, u pravu.

Kako je javio portal Bloody Canvas, Whittaker se povukao iz borbe da bi svojoj kćeri Lilliani, rođenoj u veljači 2018. godine, donirao koštanu srž. Nije točno navedeno o kojoj je bolesti riječ, kao niti to tko je izvor takve informacije. Whittaker i njegova supruga Sofia inače su također roditelji blizanaca Jacka i Johna.

Ako je informacija točna, možemo samo svi poželjeti sreću obitelji Whittaker te da nakon tretmana zajedno proslave veliku pobjedu.

Linker
26. travanj 2024 10:46