UFC

Woodley se ne predaje, želi dvije borbe do kraja godine: 'Nemam pravo ikoga prozivati!'

Tyron Woodley
 Screenshot
Tyron Woodley spreman je za povratak nakon teškog poraza koji je doživio od Gilberta Burnsa

Točno mjesec dana prošlo je od teškog poraza Tyrona Woodleya protiv Gilberta Burnsa. Bivši prvak ušao je u tu borbu s nadom da će se približiti povratku na vrh, ali zapravo je završio izdominiran od strane borca koji se u vrijeme Woodleyeve prethodne borbe još borio u lakoj kategoriji. Borcu prepunom samopouzdanja, kakav je Woodley, tako nešto sigurno nije lako palo.

O svojim planovima za nastavak godine progovorio je u svom javljanju u živo putem Instagrama, tijekom kojeg je 38-godišnji bivši prvak otkrio da nema namjeru čekati. Želi preko poraza prijeći onako kako bi bilo najbolje, pobjedama.

"Želim se boriti još dva puta tijekom ove godine. Mislim da bih mogao ugovoriti neku borbu u bližoj budućnosti, a onda mi još ostaju studeni ili prosinac za još jedan nastup. Svakako se želim boriti još dva puta i uzbuđen sam oko toga. Spreman sam", rekao je Woodley, kojeg je drugi poraz u nizu učinio puno poniznijim od onoga na što smo od njega navikli.

No, takav Woodley ne treba čuditi, budući da je on inteligentan čovjek koji shvaća kako stvari stoje. Budući da nikad nije bio popularan borac, teško da može očekivati da će mu se u ovakvom slučaju ispunjavati želje. Tako je samo izrazio želju boriti se, a sve osim toga prepušta UFC-u i onima koji se brinu za njegovu karijeru.

"Nemam nikoga za pameti za koga bih u ovom trenutku rekao da se želim boriti protiv njega. Nakon što izgubiš borbu, jednostavno nema smisla raditi tako nešto, nisi u poziciji da ikoga prozivaš. Na tebi je da mirno sjediš, budeš ponizan i skroman te da se vratiš teškom radu u dvorani. Moraš biti spreman prebiti nekoga. Nema smisla ikoga prozivati niti mislim da bi to itko trebao", objasnio je svoj stav.

Situacija u velteru je trenutno takva da bi Woodleyu trebalo minimalno dvije pobjede da bi tek izborio borbu putem koje bi mogao doći do pozicije izazivača. Kako više nije mlad, ne treba čuditi ovaj stav i želja za što skorijim nastupom. UFC vjerojatno ima spremno nekoliko opcija.

Linker
26. travanj 2024 13:23