UFC

(VIDEO) Romero davao instrukcije Paige VanZant, Adesanya trenirao u hotelskoj sobi

Paige VanZant i Yoel Romero
 screenshot/Youtube
UFC je objavio već dvije epizode UFC 248 Embedded serijala u kojem pratimo glavne zvijezde priredbe tijekom 'fight week' obaveza.

Prva epizoda serijala već standardno prikazuju događanja proteklog vikenda, a tamo možemo vidjeti kako se Weili Zhang već neko vrijeme nalazi u UFC-ovom Institutu. Ovim putem ispričala je kako je epidemija korona virusa djelovala na njene pripreme te kako ju je UFC selio na nekoliko različitih mjesta. Joanna Jedrzejczyk za to vrijeme i dalje je trenirala na Floridi, a kamere su je popratile na utakmici Miami Heata.

Israel Adesanya je doputovao u Vegas, a onda je u hotelu pokazao kako će izgledati ono što najviše voli raditi nakon borbe, pobjedničko tuširanje. Kamere su u dolasku popratile i Seana O'Malleya.

Druga epizoda kreće Adesanyinim treningom u hotelskoj sobi, a nastavlja se novom pričom Weili Zhang i Seana O'Malleya. Oni su u UFC-ovom trening centru bili istovremeno. Yoel Romero gostovao je na TMZ-u u emisiji Fight School, gdje je UFC-ovoj zvijezdi Paige VanZant pokazivao kako izvesti svoj poznati udarac koljenom. Na kraju epizode pronašlo se vremena za Drakkara Klosea te još malo Israela Adesanye.

Linker
28. travanj 2024 09:41