UFC

(VIDEO) Urnebesno: Sean O'Malley pokušao replicirati Fergusonov način treninga

Sean O'Malley
 screenshot/Instagram
Svatko na svoj način odgovara na karantenu i izolaciju na koju nas je navela pandemija koronavirusa SARS-CoV-2. Sean O'Malley je nastavio s redovnim treninzima, no kako za njih nema ostatak svoje ekipe osim trenera, morao je nešto smisliti. A tu je rijetko što prigodnije od treninga borca koji inače trenira sam. Riječ je naravno o Tonyju Fergusonu, no koliko je Sean uspio replicirati njegov trening prepuštamo vama na procjenu.

Tony Ferguson svoj način treninga nazvao je "Snapjitsu" kojem često pridodaje svoj poznati hashtag "ChampShitOnly". Već duže vremena on MMA fanove fascinira nevjerojatnim vježbama koje je osmislio sam, a njegov trening inače je prepun improvizacije. Iako drugi borci većinom na tako što gledaju s čuđenjem, činjenica je da Fergusonu to prolazi, što se najbolje vidi po rezultatima. No, kako izgleda kad netko pokušava takav trening provesti na svoj način, pokazao je mladi UFC-ov borac bantam kategorije, Sean O'Malley.

Nismo sigurni je li O'Malley ozbiljno pokušati nešto od toga ubaciti u svoj trening, no snimka koju je objavio na Instagramu kao svoj cilj prije svega ima nasmijati vas. I moramo priznati kako je "Sugar" u tome uspio. Dvorana mu je dovoljno velika za dobar poligon, a uz malu asistenciju svog trenera ga je i odradio. Kako i koliko uspješno, to ćemo prepustiti vama na sud.

25-godišnji O'Malley na UFC 248 priredbi odradio je svoju prvu borbu nakon dvije godine te je još jednom oduševio krasnim bonusa vrijednim nokautom. Time je svoj profesionalni omjer doveo na 11-0, uz tri pobjede u UFC-u. To ipak još uvijek nije bilo dovoljno za naći se u Top 15 poretku bantam kategorije, no budućnost svakako radi za njega.

Linker
05. svibanj 2024 03:13