K1 i Boks

Derek Chisora prognozirao revanš između Joycea i Zhanga: ‘Nije trebao tražiti revanš, opet će ga prebiti!

Joe Joyce vs. Zhilei Zhang 

 Adam Davy/PA Images/Profimedia
Joyce je morao uistinu puno toga promijeniti ukoliko se želio ispravno spremiti za Zhanga, te ukoliko to nije učinio, mogli bismo gledati reprizu idućega tjedna.

Prava boksačka poslastica čeka nas već za tjedan dana. Joe Joyce i Zhilei Zhang naći će se u ringu po drugi puta, nepunih pola godine nakon što je Zhang prekidom pobijedio Joycea i oduzeo mu WBO privremeni pojas u teškoj kategoriji. Odmah je Joyce aktivirao klauzulu o revanšu, a on je na rasporedu iduće subote.

Mnogi su Joyceu rekli kako mu to nije pametno, a jedan od njih jest i Derek Chisora. ‘‘Del Boy‘‘ smatra kako se Joyce nije trebao još jednom upuštati u takav meč te da je Zhanga trebao pustiti da ide dalje, a predviđa i isti rezultat.

‘‘Ako nije napravio velike promjene, ponovno će ga sj**ati. Jednostavno je tako. Prije te borbe sa Zhangom je izašao u medije i govorio kako dobro koristi glavu te ljudi zaborave da je tamo, da i dalje boksa. Mislio sam si da je taj tip idiot. Miči tu glavu, kloni se udaraca jer ne možeš koristiti glavu kao obranu‘‘, rekao je Chisora za Boxing News.

‘‘Reći ću vam nešto. Da sam ja Zhang, ja bih u ovom revanšu gađao isto je**no oko jer kažem vam, oko mu se nije oporavilo. Pogađaj i pogađaj na to mjesto. Bit će isti rezultat kao i prošli put jer se nije oporavio. Trebao ga je pustiti da ide dalje‘‘, dodao je.

Koliko je ovo bila dobra ideja, saznat ćemo iduće subote. Joyce je morao uistinu puno toga promijeniti ukoliko se želio ispravno spremiti za Zhanga, te ukoliko to nije učinio, mogli bismo gledati reprizu idućega tjedna.

Linker
27. travanj 2024 04:15