Regija

(VIDEO) Bekavac analizirao ludi meč: 'Za napredak mi fali tog sportskog zdravlja...'

Stjepan Bekavac
 Screenshot (Instagram)
"KSW je preozbiljna organizacija da to ne bi zahtijevalo i više od onoga što sam ja dao..."

Stjepan Bekavac oglasio se nakon subotnje KSW 55 priredbe i ukratko analizirao meč u kojem je izgubio od Przemyslawa Mysiale.

Stipe u Lodzu nije uspio pobijediti bivšeg KSW-ovog izazivača te je nakon ludog uvoda poražen tehničkim nokautom u drugoj rundi.

37-godišnji hrvatski veteran u svojoj je analizi priznao da mu zbog dugogodišnje bitke s ozljedama "fali osjećaja za borbu", a istaknuo je i kako je KSW preozbiljna organizacija da bi se moglo tek tako doći do velikih pobjeda, pogotovo protiv suparnika kao što je bio Mysiala.

"Zahvalio bih se svima na podršci. Stvarno je bila ogromna sa svih strana. Što iz zemlje, što okolo. Stvarno sam iznenađen. Hvala svima. S druge strane, KSW je preozbiljna organizacija, preozbiljne su borbe da to ne bi zahtijevalo i više od onoga što sam ja dao. Ipak su mene predugo pratile ozljede i fali mi tog osjećaja u borbi. Spreman sam bio, osjećao sam se dobro. Jednostavno u toj izvedbi nije bilo nekog prostora da pokažem ono što sam prije pokazivao u borbama i da vežem te udarce. Nego jednostavno, krenem pa stanem... I tu sam dobivao nazad. Tako sam i pred kraj prve runde dobio nekakvu šljucu u glavu. Jedva sam se oporavio. I u drugoj sam dobio previše udaraca na podu. Jednostavno se nisam mogao vratiti. Fizički sam bio dobro, ali se nisam mogao vratiti u borbu, u pokret... Uglavnom, tako je kako je. Fali mi tog sportskog zdravlja da bih mogao napredovati, odnosno ostati na razini gdje sam prije bio, a ovo je prezahtjevna organizacija da bih mogao očekivati lagane prolaze ili neke velike pobjede protiv ovakvih protivnika. Glavu gore, probat ću se još dignuti jednu stepenicu ako dobijem priliku za još jedan meč, treći. Pa što bude. Dat ću sve od sebe", rekao je Bekavac u video koji je osvanuo na njegovom Instagram profilu.

View this post on Instagram

osvrt

A post shared by Stipe Bekavac (@stipebekavac) on

Linker
27. travanj 2024 08:51