Regija

(VIDEO) Odradi li ovakav nastup, sigurno će osvojiti turnir: Prisjetite se kako je Veličković nokautirao Davida Kozmu

Bojan Veličković (gornji) i David Kozma (donji)

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Ponajbolji srpski MMA borac danas će se boriti za glavnu nagradu u iznosu 300 tisuća eura

Velika, vjerojatno najveća borba u dosadašnjoj karijeri večeras čeka Bojana Veličkovića. Srpski velteraš predvodit će Oktagon 51 event, a ujedno se radi i o finalu Oktagonovog turnira u velter kategoriji.

Pobjedniku Tipsport Gamechanger turnira pripast će 300 tisuća eura, a Veličkovića će na putu ka glavnoj nagradi pokušati zaustaviti Andreas Michailidis (16-6-0).

Grk je nekadašnji UFC-ov borac, a mnogi ga pamte kao borca s kojim se Alex Pereira borio u svom UFC debiju. ‘‘Poatan‘‘ je nokautirao Michailidisa ‘‘letećim koljenom‘‘ u drugoj rundi, a Michailidis se nakon toga spustio u velter kategoriju.

UFC ga nije ‘‘mazio‘‘, jer u velteru je uparen s Rinatom Fakhretdinovim. Michailidis je taj meč izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, a nakon toga završio je u Oktagon MMA organizaciji.

Baš kao i Bojan, Michailidis je upisao tri pobjede u sklopu turnira i dogurao je do finala. Nadamo se da dalje od toga neće ići, odnosno, priželjkujemo pobjedu Veličkovića.

Pruži li Bojan nastup sličan onom polufinalnom, ne trebamo se brinuti. Veličković je u devetom mjesecu odradio svoj polufinalni meč, a nokautom u prvoj rundi porazio je Davida Kozmu, nekadašnjeg Oktagonovog prvaka velter kategorije.

Kozma je bio jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira, a imao je i pobjedu nad Veličkovićem iz 2021. godine. Bojan je ipak osjetno napredovao od tog meča, a Kozmi je velike probleme radio ‘‘high kickovima‘‘.

Tri minute i 43 sekunde trebao je Veličković za pobjedu nad Kozmom. Uoči večerašnjeg Veličkovićeg nastupa kojeg možete očekivati oko 22:00h, prisjetite se kako je Bojan porazio Kozmu.

Video je ispod ovog teksta.

Linker
27. travanj 2024 08:17