UFC

Nakon ozljede Hermanssona, promjena plana: Kai Kara-France predvodit će UFC Vegas 74

Kai Kara-France

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Bruno Silva je uskočio kao zamjena te će se suprotstaviti Allenu

Mjesec dana dijeli nas od UFC Vegas 74 priredbe koje će se održati u APEX Centru UFC-a u Las Vegasu. Prvotno su ovaj event trebali predvoditi Brendan Allen i Jack Hermansson, no ti su planovi propali nakon što se potonji ozlijedio, a UFC je ekspresno našao rješenje.

Po novome ovu će priredbu 3. lipnja (šesti mjesec) predvoditi meč u muha kategoriji između Kai Kara-Francea i Amira Albazija. Ovo je originalno trebala biti sunaslovna borba večeri, no promovirani su nakon otpadanja „Jokera“.

Kara-France će se pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon što je pretrpio poraz od trenutnog prvaka muha kategorije, Meksikanca Brandona Morena u svom posljednjem nastupu. Prije tog poraza, Kara-France je ostvario tri pobjede zaredom, uključujući i nokaut protiv bivšeg nositelja pojasa u bantam kategoriji Codyja Garbrandta.

Što se tiče Albazija, 29-godišnji borac rođen u Iraku nastojat će zadržati svoj niz neporaženosti u UFC-u kada se suoči s Kara-Franceom u svojoj prvoj glavnoj borbi na nekoj priredbi. Trenutno bilježi niz od ukupno pet pobjeda sa savršenim rezimeom od 4-0 u UFC-u, a od te četiri pobjede tri je ostvario prekidom, dvije prisiljavanjem na predaju, jednu nokautom.

Allen će svoju borbu odraditi 24. lipnja u Jacksonvilleu, a zamjenski protivnik bit će mu brazilski borac Bruno Silva.

Linker
03. svibanj 2024 04:24