UFC

(FOTO) Tony Ferguson udružio snage s legendarnim boksačkim trenerom: ‘Sad sam na pravom mjestu‘

Tony Ferguson
 Instagram
‘El Cucuy‘ je pred nove izazove odlučio uvesti nužne promjene u svojoj igri

Tony Ferguson imao je 12 pobjeda u nizu i smatralo ga se borcem koji bi Khabibu Nurmagomedovu mogao priuštiti najviše problema, ali onda se pojavio Justin Gaethje, a na njega se potom nadovezao Charles Oliveira i odjednom je 'El Cucuy' postao neprepoznatljiv te s dva uzastopna poraza napravio nekoliko koraka unatrag.

'Tony je gotov' - zaključak je bio mnogih koji su u nevjerici svjedočili poprilično uvjerljivim porazima 37-godišnjeg Amerikanca. No, Ferguson nema namjeru samo tako odustati te je ovih dana odlučio povući nužne poteze koji uključuju i suradnju s legendarnim boksačkim trenerom Freddiejem Roachom.

Roach, koji već ima iskustvo u radu s MMA borcima poput Andersona Silve, Georgesa St-Pierrea i B.J. Penna, trebao bi pomoći Tonyju da unaprijedi svoje ručne tehnike, ali i da se nauči primati što manje štete jer poznato je da je 'El Cucuy' i u najuspješnijim danima znao primiti ponekad i previše bespotrebnih udaraca.

Ako ćemo suditi prema objavama na društvenim mrežama, Ferguson i Roach već su u Los Angelesu, preciznije u Wild Card dvorani, odradili barem jedan trening. I čini se da su obojica zadovoljni početkom ove suradnje.

"Sad sam na pravom mjestu. Hvala treneru Freddieju i Wild Card Boxing obitelji što su mi pružili priliku. Uvijek sam bio Wild Card u srcu. Pun sam energije i uzbuđen sam što ponovno treniram. Ruke su precizne, kondicija je na razini, ali uvijek to može biti i bolje", napisao je Tony na Instagramu.

Linker
03. svibanj 2024 03:39