K1 i Boks

Ben Askren tvrdi kako će mu biti lakše ukoliko Jake Paul pobijedi Tyrona Woodleyja

Ben Askren vs. Jake Paul
 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Umirovljeni MMA borac eventualnu pobjedu Jakea Paula vidi kao nešto dobro za sebe

Ogroman broj MMA fanova razočarao je Ben Askren sredinom travnja ove godine kada ga je Jake Paul nokautirao u prvoj rundi boksačkog meča. Nadali su se mnogi kako će Ben zaustaviti cijelu tu priču već na samim počecima, no youtuber je lakoćom došao do pobjede, a njegova popularnost samo je dodatno porasla nakon toga. Naravno, bilo je i onih poput Michaela Bispinga koji nisu niti polagali nade u Bena Askrena jer je poznato kako se radi o vanserijskom hrvaču, ali i izuzetno lošem borcu u stojci.

Iako je Jake Paul izašao iz tog meča bez ogrebotine te mu je trebalo 119 sekundi da nokautira Askrena, umirovljeni MMA borac ne vidi Paula niti dalje kao dobrog boksača te smatra kako ga je jednostavno pogodio dobrim udarcem.

''Još uvijek nemam mišljenje da je Jake Paul odličan boksač. Istina da me pogodio jako dobro, no to je bio jedan udarac. Ne radi se o tome da me prebijao šest rundi. On udara jako i moram mu odati poštovanje za to. Znate što, ako pobijedi Tyrona, vjerojatno ću se osjećati puno bolje zbog onog što mi se dogodilo jer je Tyron stvarno dobar. To se vjerojatno neće dogoditi, no u tom slučaju tako bih razmišljao.'', rekao je Askren za TMZ.

Inače, Ben Askren i bivši UFC-ov prvak velter kategorije Tyron Woodley dobri su prijatelji i dugogodišnji trening partneri. ''T-Wood'' je zapravo bio u Askrenovom kutu tokom meča između Bena i Jakea Paula. Prilikom posjete svlačionici Jakea Paula kako bi provjerio da nema nekih nepravilnosti s bandažiranjem ruku, nekoliko članova Jakeovog tima provociralo je Tyrona i tu se zapravio dogodio začetak borbe između njega i Jakea. Dvojac će se boriti u noći s nedjelje na ponedjeljak, a Ben Askren imao je kratku i jasnu poruku za svog prijatelja Tyrona.

''Razvali ga!''

Linker
14. travanj 2024 03:35