K1 i Boks

Bivši Bellatorov borac: ‘Više sam zaradio u dva mjeseca s Jakeom Paulom nego u cijeloj MMA karijeri‘

Jake Paul i Anthony Taylor
 Instagram (anthony Taylor)
Jake Paul pomaže MMA borcima na razne načine, a Anthony Taylor objasnio je isplativost suradnje

32-godišnji MMA borac i boksač Anthony Taylor (7-5 MMA, 0-1 Boks) narednog vikenda boksat će protiv Tommyja Furyja, polu-brata Tysona Furyja. Taylor poznat pod nadimkom ''Pretty Boy'' nastupao je za poznate MMA organizacije poput Bellatora, BAMMA-e i Combatea, no sada se okrenuo boksu, a ujedno je i jedan od sparing-partnera Jakeu Paulu. 32-godišnjak je opisao zašto je odbio borbu u Cage Warriorsu zbog prilike da trenira s Jakeom.

''Imao sam priliku boriti se pod okriljem Cage Warriorsa, no nisam mogao odbiti novac koji mi je Jake nudio. Više sam zaradio u dva mjeseca trenirajući s njim nego u cijeloj MMA karijeri koja je trajala šest godina. Kunem vam se Bogom, veću cifru sam uprihodio nakon dva mjeseca treninga s Jakeom Paulom nego u kompletnoj MMA karijeri. To je uznemiravajuće kada razmislite malo bolje jer sam se borio za Bellator i to protiv dvojice Top 5 izazivača (borio se protiv Adama Boricsa i Jamesa Gallaghera između ostalih, op.a.).'' izjavio je ''Pretty Boy'' u razgovoru za Betway Insider US.

Dotaknuo se Taylor i borbe svog prijatelja i sparing-partnera Jakea Paula koji će snage odmjeriti s bivšim UFC-ovim prvakom Tyronom Woodleyjem. Anthony Taylor smatra kako će prelazak u boks biti prevelik zalogaj za Tyrona Woodleyja.

''Tyron je puno atletičniji od Askrena. Ali niti Tyron nema boksačko iskustvo, nije on uzeo godinu dana kako bi se pripremio. Pričamo o tipu koji dolazi nakon četiri ili pet uzastopnih poraza te je trenirao samo MMA. Ne možete očekivati da u tri mjeseca postane svjetska klasa u boksu. Postoje razine u boksu. Jake neprekidno trenira zadnje dvije i pol godine i veliki je radoholičar. Kada stavite tipa poput Jakea u boksački ring s Tyronom, Jake će svaki puta pobijediti zato što konstantno radi na ponavljanju i boksačkim mehanizmima. Tyron ima udaračku šansu, no Jake je bolji boksač. Tyron jeste bolji borac zbog svoje MMA pozadine, ali Paul je sigurno bolji boksač. Puno ljudi misle da će ga Tyron nokautirati, no ja ovu borbu vidim posve suprotno.'', opisao je Anthony Taylor svoje viđenje toga meča.

Linker
18. travanj 2024 11:24