K1 i Boks

Bivši prvak nezadovoljan idućom Canelovom borbom: ‘Ovo je užasno upareno, koji k***c je onima koji su ovo ugovorili?‘

Canelo Alvarez (lijevo) i Jermell Charlo (desno)

 GENE BLEVINS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Gene Blevins/zuma Press/profimedia
‘Ovo je apsurdno, na koji način ovo može biti kompetitivno?‘

Svjetski prvak u dvije kategorije, Tim Bradley, označio je jedan od najiščekivanijih ovogodišnjih događaja u boksu "krajnje neusklađenim", a govorimo o tome da će Jermell Charlo otići dvije težinske kategorije iznad da bi se suprotstavio Saulu ‘Canelu‘ Alvarezu za krunu u supersrednjoj kategoriji.

Canelo se povezivao s okršajem s Jermallom Charlom, ‘Mellovim‘ bratom i WBC prvakom u srednjoj kategoriji, ali umjesto toga manji blizanac će otići u višu kategoriju da bi se borio protiv sjajnog Meksikanca.

Unatoč tome, snažna izvedba protiv Briana Castana okrunila je ‘Iron Mana‘ kao neprikosnovenog prvaka do 70 kilograma i uvjerila je neke obožavatelje i borce da bi mogao imati ono što je potrebno da iznenadi borilački svijet protiv Canela, koji je u svoje posljednje tri borbe pokazao manje.

Međutim, Bradley, bivši prvak u superlakoj i velter kategoriji, zanemario je bilo kakvu šansu da Charlo dobije ruku, označivši borbu kao potpunu neusklađenost u intervjuu za Fight Hype .

“Ovo je užasno upareno, ne znam koji je k***c bio ljudima koji su ovo ugovarali. Kako ćeš, dovraga, ići dvije težinske kategorije gore, daj brate. Ići ćeš u dvije kategorije više, a uzdrmali su te u tvojoj kategoriji, misliš li da ćeš moći primiti udarac većeg tipa? On Canelo se borio u još višoj kategoriji, shvatite to, protiv velikog i ogromnog tipa, Sergeja Kovaleva. Pravo čudovište, a on ga je nokautirao. Canelo je mogao primiti njegove udarce, ne mislite li da će moći primiti Charlov udarac koji je puno slabiji? Smiješno! Na koji način ovo može biti kompetitivno?"

Bez obzira na to što Bradley misli, par će se sastati 30. rujna u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a hoće li se njegove prognoze obistiniti, saznat ćemo upravo tada.

Linker
01. svibanj 2024 14:43