K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: UFC 304 donosi nam dvije borbe za titulu, uživat će i fanovi teškaškog i olimpijskog boksa!

UFC 304, Joyce vs. Chisora

 Ufc, Queensberry Promotions
Svašta zanimljivo očekuje nas ovoga borilačkoga vikenda, a dvije velike borilačke priredbe pratit ćemo iz Engleske

Nakon što je posljednjih nekoliko tjedana UFC pauzirao od jačih evenata, ovoga vikenda vraćaju se u velikom stilu. Ljubitelji boksa ovoga vikenda će također pronaći nešto za sebe, a Olimpijske igre u Parizu donose nam i nastup našeg boksača. Svašta nas očekuje u ostatku ovoga tjedna, a ispod vam redom donosimo priredbe koje ćemo pratiti u posljednjem vikendu ovoga mjeseca!

UFC 304 – Edwards vs. Muhammad 2

UFC proteklih tjedana nije isporučivao najbolje priredbe koje može, a u subotu će se iskupiti za sve prethodne tjedne. UFC 304 donosi nam revanš između Leona Edwardsa i Belala Muhammada, a ovoga puta je ulog Edwardsov pojas u velter kategoriji. Također, Tom Aspinall branit će svoju titulu privremenog prvaka teške kategorije protiv Curtisa Blaydesa, a Paddy Pimblett borit će se protiv Kinga (Bobbyja) Greena. Muhammad Mokaev i Arnold Allen također imaju teške zadatke, a vraća nam se i Giga Chikadze.

GDJE: Co-Op Live, Manchester

KAD: Iako je priredba u Engleskoj, satnica je nažalost prilagođena američkoj publici. Priredba starta u ponoć u noći sa subote (27.7.) na nedjelju (28.7.). Preliminarni dio je u 2:00, a glavni u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Joe Joyce vs. Derek Chisora

Uspio se Joe Joyce nešto ranije ove godine vratiti na pobjedničke staze nakon dva teška poraza od Zhileija Zhanga. Pobijedio je Kasha Alija u trećem mjesecu ove godine, a ovoga puta je pred njim ipak nešto veće ime. Derek Chisora ove godine još nije nastupio, a u meč također ulazi iz pobjede, i to nad Gerladom Washingtonom. Na priredbi će također nastupiti mlada uzdanica Moses Itauma, a Mariusz Wach pružit će mu najveći ispit u dosadašnjoj karijeri. Ulog će biti WBO Interkontinentalna titula u teškoj kategoriji.

GDJE: O2 Arena, London

KAD: U subotu, 27.7. od 18:00 sati. Chisora i Joyce se u ringu očekuju iza 22 sata.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Olimpijske igre u Parizu – Boks

Konačno smo dočekali početak i ovih ljetnih Olimpijskih igara u Parizu. Iako će Hrvatska imati predstavnike u 15 različitih sportova, oni borilački ipak će biti u našem fokusu. Prvi na redu je boks, a u kategoriji do 80 kilograma nastupit će naš Gabrijel Veočić. U subotu je na rasporedu šesnaestina finala, a u trenutku pisanja ovog članka, ždrijeb još nije bio održan tako da se ne zna njegov protivnik. Po završetku ždrijeba ćemo vas svakako obavijestiti na koga ide naš Veočić.

KAD: U subotu, 27.7. od 17:40.

Super Rizin 3

Glavni razlog zbog kojeg se ova priredba uopće našla u ovoj rubrici ovoga tjedna jest svakako novi nastup legende Mannyja Pacquiaoa. Gotovo pune dvije godine prošle su otkako smo ga posljednji puta imali prilike gledati u ringu, a ovog puta će nastupiti protiv Rukiya Anpoa u ekshibicijskom meču. Saitama Super Arena uvijek probudi neke posebne osjećaje i sjećanja na neka prošla vremena, tako da će i ova priredba zasigurno pronaći svoju publiku.

GDJE: Saitama Super Arena

KAD: U nedjelju, 28.7. u 5:00 ujutro.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
06. rujan 2024 15:06