K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Zhilei Zhang i Joe Joyce garantiraju vatromet, UFC donosi odličnu priredbu

Joyce vs. Zhang

 Btsport

Prošlog vikenda smo gledali UFC 287 priredbu i nekoliko zanimljivih boksačkih mečeva, a ovog nas tjedna očekuje nešto mirniji vikend. Neovisno o tome, svejedno je tu nekoliko priredbi koje ne želite propustiti. Krenimo redom:

Joe Joyce vs. Zhilei Zhang

Nakon što je u osmom mjesecu prošle godine poražen od našeg Filipa Hrgovića, Zhilei Zhang se vraća u ring. Ni ovog puta nije uzeo niti malo lagan zadatak jer ga čeka po mnogima ponajbolji teškaš današnjice, Joe Joyce. Zhangu je Filip nanio prvi poraz u karijeri, a u subotu ga čeka također stopostotni Joyce. Joyce je u trenutno posljednjem nastupu svladao Josepha Parkera, a ulog je privremeni WBO pojas.

GDJE: Copper Box Arena, London

KAD: U subotu, 15.4. u 18:00. Glavna borba se očekuje oko 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC on ESPN 44 – Holloway vs. Allen

Event predvode dvojica top 5 boraca perolake kategorije. Holloway je drugi, dok je Allen za dva mjesta ispod njega na četvrtom mjestu. Allen za poraz ne zna od 2014., tako da je u UFC-u stopostotan, dok se Holloway vraća nakon poraza od Volkanovskog na ljeto prošle godine. Na priredbi nastupaju i imena poput Edsona Barboze, Pedra Munhoza, Claya Guide, Eda Hermana i drugih.

GDJE: T-Mobile Center, Kansas City, Missouri

KAD: U subotu, 15.4. u 23:30. Glavni dio počinje u nedjelju 16.4. u 2:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Professional Fighters League – PFL 3: 2023 Regular Season

PFL je krenuo jako u ovu sezonu, a ovog vikenda su na rasporedu borbe u lakoj i velter kategoriji. Priredbu će predvoditi Sadibou Sy i Jarrah Al-Silawi, a na priredbi će nastupiti i Denis Goltsov protiv Patricka Bradyja. Tu je i Steven Ray, tako da nas i ovog tjedna očekuje solidna priredba u režiji PFL-a.

GDJE: The Theater at Virgin Hotels, Las Vegas

KAD: U noći s petka (14.4.) na subotu (15.4.) u 1:00. Glavni dio starta od 3:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 12:34