K1 i Boks

Britanska legenda o idućoj priredbi na engleskom tlu: ‘To nije boks, to je čisto s***e! Kakve veze oni imaju sa sportom?‘

 SCREENSHOT (YOUTUBE, FROCH ON FIGHTING)
Dotična priredba održava se ove subote u Manchesteru

Otkako se umirovio nakon velike boksačke karijere prije gotovo deset godina, Carl Froch može se pronaći da se bavi svojim zanatom analizirajući boks kao stručnjak. Poznat po svom nemilosrdnom stilu u ringu, Frochov analitički stil slijedio je taj primjer i postao je poznat po tome što se ne boji prozvati nikoga – samo pitajte Anthonyja Joshuu ako nam ne vjerujete.

A njegovi nadređeni u DAZN-u možda nisu baš najzadovoljniji njegovim komentarima o nadolazećoj borbi u Manchesteru između KSI-ja i Tommyja Furyja, kao i o cijeloj priredbi. Na videu na svom YouTube kanalu Froch on Fighting, "The Cobra" je otvoreno označio događaj kao "s***show."

“Sljedećeg tjedna u Manchesteru imamo pravi ***show u režiji Misfitsa! Ne možete to nazvati boksom, to je čisto s***e. Znam da Tommy Fury zarađuje i da je u planu još nekoliko borbi, ali ovi dečki će ući unutra, zamahnuti i neće moći ozlijediti jedan drugoga. To je gomila gluposti i to nije profesionalni boks - trebali bi to zvati igranjem! To je svjetovima daleko od pravog profesionalnog boksa i to ne bismo trebali tako zvati.”

Nije prvi put da je Froch birao riječi za influencere koji su zaronili u svijet boksa, jer je opisao Jakea Paula kao "klauna" ranije ove godine. Iako to možda nije Froch ili mnogi drugi, borba ovog vikenda između KSI-ja i Furyja rasprodala je Manchester Arenu i mogla bi biti, što se tiče brojki, najveći "show" koji će se održati na obalama Ujedinjenog Kraljevstva 2023. godine.

Linker
24. travanj 2024 00:43