K1 i Boks

Ugovoren je najapsurdniji boksački meč godine, Logan Paul borit će se protiv Dillona Danisa

Logan Paul

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Mjesto i vrijeme radnje je Manchester Arena, 14. listopada

Prije nešto više od tjedan dana objavljeno je da će se KSI boriti s Tommyjem Furyjem sredinom desetog mjeseca te smo se zapitali ima li kraja takvim boksačkim mečevima, ali pravi cirkus došao je tek danas.

Naime, tada je rečeno da će na toj priredbi u Manchester Areni nastupiti i Logan Paul, samo tada nismo znali tko je protivnik. Danas je došla službena potvrda o tome, a protivnik je ni manje ni više nego - Dillon Danis.

Danis se javio na Instagramu, gdje je najavio borbu i očekivano bocnuo svog protivnika:

"Zakoračit ću u ring 14.10. u svom boksačkom debiju. Moram se pojaviti uživo jer sestre Paul imaju fobiju od pravog okršaja."

Nećemo previše o tome, samo ćemo reći da mu je ovo profesionalni debi u boksu protiv Paula koji se borio sa KSI-jem u studenom (11. mjesec) 2019. godine. Ta je borba je bila revanš amaterske borbe iz kolovoza (osmi mjesec) 2018. godine koja je završila neriješeno. U lipnju (šesti mjesec) 2021. Paul se natjecao u ekshibicijskoj borbi protiv Floyda Mayweathera i te se borio osam rundi, a borba se nije bodovala.

S druge strane, 29-godišnji Danis nije se borio od lipnja (šesti mjesec) 2019. godine, kada je porazio Maxa Humphreyja "submissionom" u prvoj rundi na Bellatoru 222. Od tada se nosi s ozljedama i produljenom pauzom. Danis se trebao boriti protiv KSI-ja ranije ove godine, ali se povukao iz borbe tijekom "fight weeka" te nas ne bi čudilo da to ponovi.

Linker
27. travanj 2024 11:50