K1 i Boks

Eddie Hearn o nadolazećoj boksačkoj priredbi: ‘Prodat će se preko milijun PPV-a, postižu se sjajni rezultati!‘

Eddie Hearn 

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Hoće li tako stvarno i biti, saznat ćemo u narednim tjednima

Promotor Matchrooma, Eddie Hearn, predvidio je preko milijun prodanih PPV-a za nadolazeću priredbu u Velikoj Britaniji, približavajući se britanskom rekordu.

Hearn je napravio korak unatrag u odnosu na "influencerski boks" otkako je promovirao KSI-jevu borbu s Loganom Paulom 2019. Međutim, Misfits Boxing nije pokazao znakove usporavanja nakon najave petogodišnjeg ugovora s DAZN-om, isti streaming servis s kojim je Matchroom partner.

Otkako se prvi put suočio s Loganom Paulom, "poster boy" Misfits Boxinga, KSI, borio se pet puta na DAZN-u, pobijedivši Paula, Swarmza, Luisa Alcaraza Pinedu, FaZe Tempera i Joea Fourniera, ali sada se suočava sa svojim najtežim zadatkom protiv neporaženog, profesionalnog boksača, Tommyja Furyja.

U intervjuu za Matchroom Boxing, Hearn je istaknuo da se veseli ovoj borbi, za koju je predvidio da će se približiti rekordu Anthonyja Joshue od 1,15 milijuna kupovina protiv Josepha Parkera.

“Kalle Sauerland i Mams Taylor rade sjajan posao i postižu sjajne rezultate. Ta emisija, KSI i Tommy Fury, imat će ogroman broj. Mislim da će se prodati preko milijun PPV-a. Pratim sve i mislim da je super, da sam u dvadesetima bio bih sav u tome, ali osjećam se kao da imam posla za boks.”

Fury, koji je porazio KSI-jevog dugogodišnjeg rivala Jakea Paula još u travnju, obećao je stati na kraj "influencerskom boksu" pobjedom nad drugom komercijalnom superzvijezdom na sceni, iako s visokim honorarom koji bi teško zaradio u profesionalnom boksu, bar u ovom trenutku, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se 24-godišnjak usuditi prekinuti svoj angažman ako upiše pobjedu. Podsjećamo, borba se održava 14. listopada u Manchester Areni, a tada će nastupiti i Logan Paul koji će se boriti protiv Dillona Danisa.

Linker
02. svibanj 2024 05:12