UFC

(VIDEO) Jake Paul žestoko se obrušio na Conora: ‘Aktivniji si u varanju svoje supruge, nego u kavezu‘

Jake Paul

 Mike Stobe/Getty images/Profimedia
Super popularni YouTuber i boksač izvrijeđao je McGregora putem videa na Instagramu

Dočekao je Jake Paul napokon situaciju gdje ga je Conor McGregor doživio i odgovorio na njegove navode. Podsjećamo, Paul je u ponedjeljak tijekom gostovanja u MMA Houru izjavio:

‘‘U nekom trenutku to se mora dogoditi. On je biznismen, ja sam biznismen, a radi se od 75 do 100 milijuna dolara za obojicu.‘‘, a McGregor je brzo uzvratio ‘‘tvitom‘‘ kojim omalovaža Jakea Paula.

‘‘Odradio si dva meča i prodao si 70 tisuća PPV-ova. Ti si neuspjeh, dječače. Nitkov.‘‘

Naravno da je ego Jakea Paula pogođen ovakvim komentarima od strane Conora pa je tako YouTuber odlučio snimiti kraći video (dvije minute) kojim se obraća McGregoru i odgovara na omalovažavanje od strane irske zvijezde.

‘‘Conore, Conore, Conore, aktivniji si na Twitteru nego u kavezu. Prestani uzimati Trenbolon (androgeni i anabolički steroid) i počni prihvaćati borbe. Aktivniji si u varanju svoje supruge, nego u ‘Octagonu‘. Pomiješani su ti prioriteti. Spusti bocu i vrati se borbama. Pet godina nisi pobijedio u borbi, a posljednju pobjedu upisao si protiv ‘Kauboja‘ Cerronea koji nije uspio ostvariti niti jednu pobjedu nakon tog meča s tobom.‘‘, započeo je Paul, a uslijedio je jednako oštar nastavak.

‘‘Govoriš da sam ja ‘nitkov‘. Da, u pravu si. Ja sam samo dečko iz Ohia, uistinu sam nitko. Ali pogledaj gdje si ti odradio svoj šesti meč. Bilo je doslovno dvoje ljudi u publici. A pogledaj gdje ću ja odraditi svoj šesti meč, u Madison Square Gardenu, ‘boksačkoj Meki‘. Znam da ćeš me gledati 6. kolovoza (osmi mjesec).‘‘, dodao je Paul.

YouTuber se u nastavku videa osvrnuo i na Conorovu zaradu kroz karijeru. Istaknuo je Jake kako je McGregor zaradio 150 tisuća dolara u svom 18. profesionalnom nastupu (pobjeda protiv Poiriera na UFC 178 eventu), a Paul je navodno zaradio 15 milijuna dolara u svom petom profesionalnom nastupu.

‘‘Imaš puno toga za reći o meni, ali ja svoje milijune dijelim s potplaćenim borcima, dok ti dijeliš kur** s Danom Whiteom. Oprosti Conore, znam da tvoj PR tim pokušava sakriti taj video. Nisi se trebao igrati sa mnom Conore. Ovo je moja igra. Novi je kralj u gradu. Ja upravljam ovime sada. Riješi se svog manjka kalcija, prekini lomiti svoje kosti, uđi u ring i zaradi 200 milijuna dolara. Kako god okreneš, mi nismo na istoj razini. Ja sam svoj vlastiti šef. Da, ti si zaradio 100 milijuna dolra kad si se borio protiv Floyda Mayweathera, ali Dana ti je uzeo polovicu. Što god zaradiš, dobivaš samo polovicu. Da usporedimo naše vrijednosti, ja bih se posr** po tebi Conore. Spusti bocu, skini se s Twittera, vrati se u ring i začepi, jer u suprotnom ću te vratiti na uzicu.‘‘, rekao je Paul za kraj.

Inače, video koji Paul spominje navodna je snimka koja pokazuje Conora u krevetu s drugom djevojkom. Radi se o videu koji je nekoć bio viralan, ali utvrđeno je da se radi o lažnom videu, odnosno osoba na snimci nije Conor McGregor.

Sve u svemu, Paul je bio poprilično oštar, a sada se čeka odgovor ‘‘Notoriousa‘‘, ako ga uopće bude.

Linker
01. svibanj 2024 01:20