K1 i Boks

Chisorina poruka svima koji ga navode na umirovljenje: ‘Je**te se i nemojte gledati moje mečeve‘

Derek Chisora

 Screenshot (youtube)
Tri poraza u nizu neće natjerati popularnog britanskog teškaša na odlazak iz boksa

Hoće li se Derek Chisora nakon poraza u drugom meču protiv Josepha Parkera umiroviti? Nikako! U to možemo biti sigurni nakon njegove izjave za IFL, gdje je tako što odbacio, uz prigodnu poruku svima koji smatraju da bi to trebao napraviti.

"Imam poruku za sve one koji pišu sva ta sranja o umirovljenju: Je**te se! Vi meni govorite da se umirovim? Ako me ne želite gledati, onda nemojte. Znam da će me svi oni koji me vole i gledati. Za one koji me žale, poruka je da ne morate. Budite sretni zbog mene jer ja trenutno živim najbolji period svog života. Ne morate me žaliti" ,napisao je Englez koji je i dalje mamac za publiku te kojeg su svi glasno pozdravili unatoč porazu u posljednjem meču. Dodao je još nešto:

"Kad najavim svoju iduću borbu, recite svima koji žele da se umirovim da ne kupuju ulaznice, jednostavno me nemojte gledati. Nemojte se zamarati, bježite. Ne trebaju nam vaše negativne vibre."

Chisora već dugo nastupa na visokoj razini te se izgradio kao veliko ime, iako pobjedu nad elitnim boksačem nema. Njegov karakter i stil borbe ono su što ga je tu dovelo te sam smatra kako nije pošteno što mnogi smatraju da se ne treba niti boriti ako nije u stanju savladati one najbolje. Iako, svima protiv koga je boksao pružio je dobar otpor. Zbog toga je povukao paralelu s najpopularnijim nogometnim ligaškim natjecanjem.

"To je problem kod nas Britanaca. Koliko ima klubova u Premier ligi, 20? Njih tri bit će najbolji od njih. Dakle, preostale momčadi ne moraju niti igrati jer ne mogu biti najbolji, jer neće uvijek pobjeđivati? Jednostavno nitko više ne treba igrati Premier ligu jer ju ne može osvojiti?"

29. prosinca Chisora će napuniti 38 godina, što za boksača, posebno teškaša, još uvijek nije puno. I to je razlog zbog čega još uvijek ima namjeru boriti se.

"Neću se boriti u svojim četrdesetima, no još uvijek sam dobrano u tridesetima pa ću se boriti. Svi žele znati kad ću prestati, ali to ne znam ni ja", zaključio je Derek.

Linker
04. svibanj 2024 18:25