K1 i Boks

Dan Hardy frustriran je nastupom Tyrona Woodleyja: ‘Izgledao je kao vreća govana‘

Dan Hardy
 Screenshot (youtube, London Real)
Tyron Woodley razočarao je cijelu MMA zajednicu svojim lošim nastupom protiv Jakea Paula

Umirovljeni engleski MMA borac Dan Hardy nedavno je oslobođen svih ugovornih obveza s UFC-om te je slobodan nastupati za bilo koju promociju u bilo kojem sportu ukoliko to poželi. Podsjećamo, Hardyju je 2013. godine dijagnosticiran Wolff-Parkinson-White sindrom koji uzrokuje razne srčane probleme. Hardy se zbog toga umirovio, a njegov zadnji nastup datira iz 2012. godine kada je jednoglasnom odlukom savladao Amira Sadollaha.

Dan Hardy više puta tokom prijašnjih godina izjavljivao je kako bi se ipak volio vratiti borbama. Legenda kickboxinga John Wayne Parr jedno je od imena koje ga privlači za povratak, a u razgovoru za Submission Radio Hardy je otkrio kako kod njega postoji određeni interes za odraditi boksački meč, a kao potencijalnog protivnika vidi Tyrona Woodleyja koji ga je razočarao nastupom protiv Jakea Paula.

''Postoji nekoliko boksačkih opcija, no dok mi ne ponude pravog protivnika koji će me uistinu zaintrigirati, čekati ću. Možda ću se boriti protiv Tita Ortiza ukoliko on savlada Andersona Silvu ovog vikenda. Borio bih se i protiv Tyrona Woodleyja ako je on zainteresiran. Izgledao je kao vreća govana (protiv Jakea Paula). To je bilo vrlo sramotno.'', rekao je Hardy o Woodleyju te dodatno pojasnio svoj stav.

''Razlog zbog kojeg sam iživciran jeste činjenica kako je opravdao ono što sam očekivao da će se dogoditi, a očekivao sam više od njega. Čovječe, 40 ti je godina, tvoja rap karijera ne vodi nikuda, tvoja MMA karijera je gotova, a ispred sebe imaš tipa koji je pričao sranja o tvojoj majci i koji je pričao hrpu besmislica ne znam koliko mjeseci. Imaš osam rundi da ga udaraš u lice i onda kada si ga napola izbacio kroz užad, ti ne dodaješ gasa jer si uplašen da ćeš izgledati ranjivo? To jednostavno izgleda slabo za mene. Izgleda mekano i troši ljudima novac. Ja volim sve ove čudne i divne borbe, no to je trenutak koji je prekoračio granicu. To je trenutak kada se vatra gasi, onda kada se ljudi uključe i vide to sranje te razmišljaju kako će se ista stvar dogoditi i idući puta, ali onda neće nasjesti.'', dodao je ''Outlaw''.

Čini se kako je Woodley uspio razočarati i Dana Hardyja koji je očekivao da bivši UFC-ov prvak velter kategorije ugasi sav ''hype'' oko Jakea Paula, no Tyron je razočarao sve prisutne svojim pasivnim i beživotnim nastupom.

Linker
18. travanj 2024 19:51