UFC

Michael Chandler samouvjereno tvrdi: ‘Gaethje će napraviti prvi korak unatrag‘

Michael Chandler
 Screenshot (youtube, Ufc)
Sjajan meč čeka nas u UFC-ovoj lakoj kategoriji u sklopu UFC 268 priredbe

06. studenog ove godine održati će se UFC 268 priredba. Trenutno poznati ''card'' izuzetno obećava. Tako ćemo imati prilike gledati dvije borbe za pojas. Kamaru Usman i Colby Covington predvodit će priredbu borbom za pojas velter kategorije, a Rose Namajunas u revanšu protiv Weili Zhang branit će pojas slamka kategorije. Alex Pereira, bivši Gloryjev prvak srednje i poluteške kategorije odradit će svoj UFC debi protiv Andreasa Michailidsa, a gledat ćemo još niz sjajnih borbi kao što je ona između Lukea Rockholda i Seana Stricklanda. Jedna od borba koja posebno uzbuđuje fanove jeste ona u lakoj kategoriji između Michaela Chandlera i Justina Gaethjea.

Drugorangirani (Gaethje) i četvrtorangirani (Chandler) borci na ljestvici izazivača UFC-ove lake kategorije garantiraju vatromet. Oba borca vole bespoštednu borbu i radi se o sjajnom uparivanju od strane UFC-ovih matchmakera. Borba je bila pod određenim znakom upitnika jer se Michael Chandler odbija cijepiti protiv COVID-a, a pravila u New Yorku nalažu da svi sudionici priredbe u zatvorenom prostoru moraju biti cijepljeni. Čini se kako su Chandler i UFC pronašli rješenje tog problema jer borba je ugovorena za priredbu u njujorškom Madison Square Gardenu. Chandler je putem svog Twitter profila uputio jasnu poruku Gaethjeu i fanovima.

''Evo obećanja za sve vas. Beskompromisno ću ići prema naprijed. On će biti onaj koji će napraviti prvi korak unatrag.'', napisao je Michael Chandler.

Justin Gaethje trenutno nije odgovorio na Chandlerovu izjavu, a nije isključeno da odgovor dobijemo tek u kavezu. Osam UFC nastupa odradio je Gaethje, a u njih sedam nagrađen je bar jednim bonusom. Jedino u borbi protiv Khabiba Nurmagomedova nije došao do nikakvog bonusa jer je poprilično izdominiran i završen prvom polovicom druge runde. S razlogom Gaethje nosi nadimak ''Highlight'' i bit će uistinu zanimljivo vidjeti tko će prvi napraviti korak prema unatrag. Sjajna borba čeka nas 06. studenog i nadamo se kako neće biti nikakvih problema s COVID protokolima ili ozljedama.

Linker
23. travanj 2024 18:17