K1 i Boks

Daniel Dubois reagirao na Hrgovićeve komentare: ‘Ja ću ga umiroviti, učinit ću ovu borbu lakšom nego što je to bio Miller‘

Daniel Dubois i Filip Hrgović

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
Ukoliko ovo pobijedi, Filipu se otvaraju brojna vrata i mečevi protiv same elite i najvećih teškaša današnjice, a nadamo se da će premostiti prepreku imena Daniel Dubois

Početkom ovoga tjedna dočekali smo ogromnu vijest za hrvatski boks, ali i hrvatski sport općenito. Naš najbolji boksač, Filip Hrgović, konačno je dobio ono što je odavno zaslužio – a to je jedan veliki meč protiv velikog imena. Za manje od mjesec i pol dana ulazi u ring protiv nekadašnjeg izazivača, Daniela Duboisa.

Filip je zračio samopouzdanjem na press konferenciji koja se održala početkom ovoga tjedna, a između ostaloga je kasnije rekao kako Duobis nije prošao najbolje na sparinzima s njim. Dubois mu je konačno odlučio i odgovoriti, a obećao mu je da će ga umiroviti, ne samo pobijediti:

‘‘Radili smo tvrdi sparing. Taj klinac Hrgović je bio je**no čvrst. No, to je bio sparing, to je irelevantno. Idemo, ja sam spreman za ovu borbu!‘‘, rekao je Dubois u intervjuu za iFL TV.

‘‘Ako se nakon tog poraza želi umiroviti, pustite ga da se umirovi. Ja ću ga umiroviti. Napravio sam posao protiv ‘Big Babyja‘‘ Millera, a sada isti posao moram napraviti na Hrgoviću. Na papiru je ovo teža borba nego Miller, ali u stvarnosti, ako uzmemo u obzir za što sam ja sposoban kada uđem unutra, ja mogu učiniti ovu borbu i lakšom samo ako sam u formi. Moram biti u pravoj formi i stanju uma‘‘, dodao je.

Što reći, osim da jedva čekamo 1.6. i ovaj ogromni meč za hrvatski boks. Ukoliko ovo pobijedi, Filipu se otvaraju brojna vrata i mečevi protiv same elite i najvećih teškaša današnjice, a nadamo se da će premostiti prepreku imena Daniel Dubois.

Linker
18. travanj 2024 11:36