K1 i Boks

Deontay Wilder ne želi ni čuti za mirovinu: ‘Nisam primio puno štete, krenuo sam kasnije pa nisam ni izgorio‘

 Deontay Wilder 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Wilder je u svojoj karijeri poražen dvaput, i to oba puta od Tysona Furyja prekidom. Iako ima 38 godina, u njemu zasigurno ima još nekoliko velikih mečeva kojima se uvijek veselimo

Do velike boksačke priredbe u Saudijskoj Arabiji ostalo je nešto više od dva tjedna, a osim našeg Filipa Hrgovića, na njoj ćemo gledati imena poput Anthonyja Joshue, Deontayja Wildera, Dmitryja Bivola i drugih, a Joshua i Wilder bi se konačno mogli naći ‘‘oči u oči‘‘.

Premda je napunio 38 godina, Deontay Wilder ne želi ni čuti riječ ‘‘mirovina‘‘. Nedavno ga je o istoj pitao Brian Custer u svom ‘‘The Last Stand‘‘ podcastu, na što mu je Deontay odgovorio:

‘‘Ja sam mlad, ja sam mlad. Tek sam napunio 38 godina, ali isto tako morate razumjeti da sam ja dosta kasno i počeo. Krenuo sam s ovim kada sam imao 21 godinu. Nisam primio toliko štete. Ja sam i dalje seksi, i dalje govorim jako dobro, i dalje posao obavljam jako dobro. Još sam dosta energičan, mislim da sam sada jako zreo kao borac‘‘, započeo je Wilder, a zatim nastavio:

‘‘Nekada sam mislio da su svi ostali borci počeli vrlo mladi, a zatim bi došli do ‘burn-outa‘. Gledam samo neku olimpijsku braću, kvragu, oni su potpuno izgorjeli jer ovo rade toliko dugo da ih je dovelo do izgaranja. Ja nisam izgorio jer sam kasnije krenuo. Sada sam sazrio, ljudi će to vidjeti 23.12.‘‘.

Wilder je u svojoj karijeri poražen dvaput, i to oba puta od Tysona Furyja prekidom. Iako ima 38 godina, u njemu zasigurno ima još nekoliko velikih mečeva kojima se uvijek veselimo. Joseph Parker mu je prepreka ovoga mjeseca, a hoće li preko nje prijeći, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
07. svibanj 2024 23:36