K1 i Boks

Eddie Hearn i Jake Paul kladili se u milijun dolara na pobjednicu ženskog boksačkog meča stoljeća!

Jake Paul, Eddie Hearn

 Screenshot (youtube, Dazn Boxing)
Rivalstvo se proširilo i na menadžere

Još jedan dan ostao je do jednog od najiščekivanijih boksačkih mečeva u povijesti ženskog boksa. Irkinja Katie Taylor (20-0) branit će pojaseve prema WBA, WBC, IBF i WBO federacijama kao i "The Ring" pojas protiv Portorikanke Amande Serrano (42-1-1) koja se podiže iz perolake kategorije u laku kako bi se suočila s najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri.

Veliko rivalstvo više nije samo između dviju borkinja već se proširilo i na njihove menadžere. Jake Paul i Eddie Hearn odlučili su cijeli događaj začiniti okladom od milijun dolara na pobjednicu. Jake je toliko siguran u pobjedu svoje borkinje Amande Serrano da je usred konferencije za novinare tražio od Hearna da se rukuju i time potvrde okladu. Hearn je u početku odbio okladu misleći kako se radi o tetovaži kakvu je na sebe stavio Tyron Woodley nakon poraza od Jakea, ali Jake je to opovrgnuo tvrdeći kako se ovaj put radi o novčanoj okladi.

"Kladim se u sav nakit koji nosim na sebi kako će Amanda odnijeti pobjedu u ovoj borbi."

Eddie Hearn nije pretjerano ozbiljno shvatio Paula, a očito niti izazivačicu Amandu Serrano te mu je kratko odgovorio.

"Ti si toliko siguran u to da ćeš dobiti ovu okladu i da će Amanda uzeti sve pojaseve?"

Jake mu je na to kratko poručio: "Sigurniji sam od tebe."

Nakon što se dvojac rukovao Hearn je nadodao kako je mislio da će se kladiti u puno više od 10 tisuća dolara koliko je procijenio da vrijedi nakit koji je nosio Jake Paul, na što je Paul rekao kako se radi o približno pola milijuna dolara. Jake je okladu htio ovjekovječiti pred kamerama, te na kraju zaokružio ulog na milijun dolara.

"Kladim se u milijun dolara na Amandinu pobjedu!"

Linker
15. travanj 2024 17:06