K1 i Boks

Filip Hrgović podsjetio Usyka: ‘Ukoliko se Fury ne želi boriti, imaš drugu opciju‘

Hrgović i Usyk

 Instagram (filip Hrgović)
Fury je stovrio veliku konfuziju oko meča s Usykom, ali naš boksač je spreman uskočiti protiv jednog od najboljih

Nakon što je nekoliko mjeseci bio u Americi na pripremama, Filip Hrgović se na kraju ipak vratio kući bez meča i bez ikakvog dogovora. Nadali su se kako će Andy Ruiz pristati na tu borbu prema naredbi IBF-a, ali on je očekivano odbio taj meč te se vjerojatno okrenuo Wilderu koji mu može donijeti više novca u ovom trenutku.

Ostao je tako Filip ‘‘kratkih rukava‘‘ još jednom, iako je prošloga ljeta došao do najveće pobjede u karijeri protiv opasnog Zhileija Zhanga. Svi smo očekivali da će Filipovi promotori konačno dogovoriti neki veliki meč za našeg boksača, no ponovno su nas sve razočarali i Filipa poslali kući praznih ruku.

Poznato je također kako trenutno vlada napeta situacija na relaciji Fury – Usyk, a teško je u ovom trenutku reći što je s tom borbom. 29.4. bi trebao biti datum, ali izgleda da se boksački još uvijek nisu dogovorili oko novca tako da je borba još ‘‘u zraku‘‘. No, danas je Hrgović na svom Instagram profilu uputio Usyku zanimljivu poruku:

‘‘Ako se Tyson Fury ne želi boriti, Usyk, imaš i drugu opciju‘‘, kratko je Filip napisao u objavi danas popodne.

Eddie Hearn je također neki dan rekao kako se sa Krassykom (Usykovim menadžerom) razgovara o borbi između Hrgovića i Usyka, a tom prilikom je s pravom isprozivao Tysona Furyja zbog prevrtljivog ponašanja i pohlepe kojima koči organizaciju meča protiv Usyka.

Hoće li se Fury i Usyk na kraju dogovoriti za uvjete koji odgovaraju svima, ne znamo. No, ukoliko se na kraju sve raspadne, to bi moglo značiti da će naš boksač dobiti priliku života.

Linker
14. travanj 2024 16:52