K1 i Boks

Filip Hrgović se javio nakon pobjede Usyka, poručio mu: ‘Bravo, vidimo se uskoro‘, Ukrajinac izjavio: ‘Idem piti mineralnu vodu!‘

Filip Hrgović

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Podsjetimo, Hrgović je obvezni IBF-ov izazivač

Oleksandr Usyk ostao je neporažen i nakon 21. profesionalnog nastupa. Fantastični ukrajinski teškaš dominirao je u meču protiv Daniela Duboisa od prve do posljednje sekunde, a prekid je nastupio sredinom devete runde. Već od prve runde bilo je vidljivo da će se Daniel Dubois mučiti s brzinom i lateralnim kretnjama Oleksandra Usyka, a na kraju se ispostavilo da će sve to biti previše za njega i da će Ukrajinac lako upisati novu pobjedu.

Ono što je nas najviše zanimalo jest što će na sve ovo reći Filip Hrgović, obvezni IBF-ov izazivač za pojas. Nije mu trebalo dugo da se javi nakon borbe, a poručio je Usyku:

"Čestitam. Vidimo se uskoro!", napisao je te priložio poster na kojemu je najava njihove potencijalne međusobne borbe.

Nakon meča, Usyk je upitan je li Hrgović idući ako ne dođe do borbe s Furyjem, a on je izjavio:

‘‘Hej, slušajte, sada se želim odmoriti. Te stvari prepuštam svom promotoru Alexu Krassyuku i svom menadžeru Egisu Klimasu. Sada se idem odmoriti, naspavat ću se i pit ću mineralnu vodu."

Ukrajinac je ponudio zanimljiv odgovor, a vidjet ćemo hoće li te stvari koje je prepustio na kraju donijeti ono što svi želimo, a to je borba protiv najboljeg hrvatskog teškaša.

Linker
01. svibanj 2024 04:01