K1 i Boks

Tyson Fury otkrio kako će mu izgledati život nakon boksa: ‘Bit će zabavno, a izbacit ću i liniju parfema!‘

Tyson Fury

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Prije ovoga svega, nadamo se da ćemo ga gledati u meču za ujedinjenje svih titula u teškoj kategorij

Puno se u posljednje vrijeme kritizira WBC prvaka u teškoj kategoriji, Tysona Furyja. Publika se nadala meču za apsolutnog prvaka protiv Oleksandra Usyka, no Fury je odlučio ići drugačijim putem te je za svog sljedećeg protivnika izabrao debitanta Ngannoua, čime ni njegovi najveći fanovi nisu bili zadovoljni.

Nedavno je k tome ‘‘Kralj cigana‘‘ rekao kako mu još nije preostalo puno godina u karijeri, te preostale želi iskoristiti na najbolji mogući način. Očito da ‘‘dobrim načinom‘‘ Fury smatra meč protiv Ngannoua, a jučer je i rekao kako će mu život izgledati nakon boksačke karijere:

‘‘Možda se mogu vidjeti u još jednoj Netflixovoj seriji kasnije, a osim toga ću trenirati i menadžirati borce. Sljedećeg prvaka u teškoj kategoriji i sve sljedeće prvake iz Velike Britanije. To može biti zabavno. Nemam nikakvih ambicija nešto posebno raditi, samo želim trenirati svaki dan i biti zdrav, osim toga i biti otac‘‘, rekao je Fury za Sky Sports.

‘‘Izbacit ću svoju liniju parfema, ali i sredstvo nakon brijanja. Također želim i svoj trimer za bradu iako ju trenutno ne nosim. Što još drugo mogu? Nisam baš siguran. Raditi film o svom životu, ili pak glumiti u nekom filmu? Osim toga, želim biti s obitelji i uživati u životu‘‘, dodao je.

Prije ovoga svega, nadamo se da ćemo ga gledati u meču za ujedinjenje svih titula u teškoj kategoriji. Sada je savršen trenutak da se takav meč održi, no pitanje je koliko je Fury uistinu zainteresiran za to. Da je htio bi vjerojatno radio to a ne meč protiv Ngannoua, no nikad se ne zna što mu se može dogoditi pa da ipak pristane.

Linker
02. svibanj 2024 15:10