K1 i Boks

Floyd Mayweather hvali se zaradom za borbu protiv Logana Paula: ‘Jedino ja mogu ovoliko zaraditi‘

Floyd Mayweather
 Larry Marano/Shutterstock Editorial/Profimedia
Tri tjedna prošla su od egzibicijske borbe između Floyda Mayweathera i Logana Paula

Ne treba previše podsjećati koliko je raznih mišljenja izazvao egzibicijski boksački meč između Floyda Mayweathera i Logana Paula. Dok većina smatra kako se radi o apsurdu i ismijavanju plemenitog sporta, određeni pojedinci smatraju kako nema ništa loše u ovakvim egzibicijama jer se pritom zarađuju velike količine novca.

Floyd Mayweather dobio je ponešto medijskog prostora na konferenciji za medije nakon pobjede njegova pulena Gervonte Davisa u meču protiv Maria Barriosa. Umirovljeni boksač nije mogao propustiti priliku da se pohvali navodnom zaradom koju je ostvario za osam rundi zabave protiv Logana Paula.

''Ja sam jedina osoba koja može odraditi fake borbu i pritom zaraditi 100 milijuna dolara. Mogu odraditi sparing za 100 milijuna dolara. Jesam li ja zapravo najbolji pljačkaš banki? Ne znam nikoga mojih godina tko ih može tako opelješiti.'', rekao je Floyd Mayweather.

Njegova egzibicija s mladim youtuberom završila je neriješenim ishodom nakon osam rundi borbe. Logan Paul navodno je zaradio 10 milijuna američkih dolara nakon što je pristao na 10 posto zarade od PPV-a. Borba je prodala oko jedan milijun PPV-ova i čini se kako su oba aktera zaradili pozamašnu svotu novca za borbu koja uistinu djeluje kao ismijavanje boksa.

Linker
14. travanj 2024 15:57