K1 i Boks

Jakea Paula prozvao bare-knuckle prvak: ‘Imaš li muda odraditi borbu na BKFC-u?‘

Jake Paul
 Cliff Hawkins/Getty images/Profimedia
Lista borca zainteresiranih za borbu protiv mladog youtubera sve je dulja

Profesionalni borci na zalasku karijere postaju sve svjesniji činjenice kako novi trend boksačkih mečeva protiv youtubera nosi jako dobru zaradu koja bi im osigurala mirniji odlazak u mirovinu. 43-godišnji Hector Lombard najnovije je ime koje se priključilo listi zainteresiranih.

Trostruki prvak Kube u judu pripada grupi MMA veterana. Čak 47 profesionalnih borbi (34-10-1, 2 NC) odradio je u karijeri. Šest poraza u nizu dovelo ga je do otkaza u UFC-u još 2019. godine. Kubanac je nedugo potom potpisao s najjačom bare-knuckle promocijom na svijetu (BKFC). Trenutno je neporažen u boksu bez rukavica pod okriljem BKFC-a, a proteklog vikenda postao je je prvak cruiser kategorije pobjedivši Joea Riggsa tehničkim nokautom u četvrtoj rundi. Iako je Lombard odmah nakon borbe imao fizički napad na Lorenza Hunta, čini se kako je aktualni BKFC-ov prvak zainteresiran za jedno drugo ime.

U današnjoj objavi na svom Instagram profilu, Hector Lombard prozvao je Jakea Paula. Momak koji je slavu snimanjem zabavnih videa na Youtubeu trenutno je na tri boksačke pobjede u nizu, a 28. kolovoza čeka ga meč protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja. Međutim, Lombard bi rado odradio boksački meč bez rukavice, a to bi bilo nešto posve novo za mladog youtubera.

''Hoćemo li odraditi meč na BKFC-u ili ćemo odraditi klasični boksački meč? Znam da želiš borbu no pitanje je gdje ju želiš odraditi? Znam da preferiraš boksački meč, no imaš li muda odraditi ga na BKFC-u? Gdje biste vi (fanovi) htjeli vidjeti ovaj meč?'', napisao je Lombard u sklopu svoje objave na Instagramu te pritom označio Paula.

Lombard je ostao upisan kao prvi Bellatorov prvak srednje kategorije, aktualni je prvak BKFC-a i renomirani judaš, no Jake Paul doslovno može birati s kime će se boriti. Teško je povjerovati kako će upravo u Lombardu vidjeti atraktivnog protivnika, a naročito ne u boksu bez rukavica.

Linker
15. travanj 2024 11:36