K1 i Boks

Frazer Clarke misli da je Fabio Wardley jedva preživio njihov okršaj: ‘Htjeli su predati...‘

Frazer Clarke

 ADAM DAVY/PA IMAGES/PROFIMEDIA Adam Davy/pa Images/profimedia
U nedjelju smo imali sjajan okršaj između Fabia Wardleyja i Frazera Clarkea gdje je ulog bila britanska titula

Fabio Wardley (17-0-1) i Frazer Clarke (8-0-1) su prošlu nedjelju pružili sjajan meč. Britanski mediji su tu borbu opisali kao "moderni britanski klasik". Borba je završena podijeljenom odlukom, odnosno sumirana odluka sudaca je bila neriješena.

13 tisuća fanova je ispunilo event u londonskoj O2 Areni pod pokroviteljstvom britanske Boxxer promocije. Sky Sports je prenosio priredbu na kojoj je i naš Alen Babić upisao pobjedu.

"Osjećao sam par puta da ga imam te da sam ‘isisao‘ volju iz Wardleyja. Njegov kut je razmišljao da ga povuče iz borbe" rekao je Wardley za Sky Sports te nadodao: "Moram priznati da je pravi ratnik koji je uspio prebroditi mnogo toga."

"Drago mi je da su svi uživali tu noć te da smo pružili sjajan meč. Osobno ja sam razočaran jer nisam uspio upisati pobjeda, pobjeda je sve za mene" nadodao je boksač iz Burtona na Trentu.

Brončani olimpijac se nada revanšu. "On je i dalje prvak te je ‘lopta‘ i dalje u njegovom dvorištu. Nadam se da je i on spreman ponovno ući u borbu sa mnom."

Linker
30. travanj 2024 03:54