K1 i Boks

Froch o famoznoj snimci Ngannouovog treninga: ‘I konj može jako udariti, ali to nikada neće učiniti smisleno‘

Francis Ngannou

 Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Ukoliko je suditi isključivo po snimci, može se reći da Furyja ovog mjeseca čeka jedna vrlo lagana noć. No, nikad ne znamo što se u pozadini dogodilo i u kojem je dijelu treninga snimka nastala

Puno je prašine podignuo video na kojemu je prikazan trening Francisa Ngannoua i Mikea Tysona. Iako se vidjelo da Ngannou udara jako, tehnički je po mnogima izgledao jako loše te mu nakon toga daju još manje šansi protiv Furyja. Kako god, ovo je Francisova prilika života te će sigurno dati sve da ju iskoristi.

Međutim, Carl Froch se nikako ne slaže da Ngannou tu ima bilo kakve šanse. Rekao je da na videu izgleda užasno i da će mu Fury ‘‘skinuti glavu‘‘, a s tim su se odmah mnogi složili:

‘‘Čujte, ovo će biti je**ni sparing za Furyja, možda i najlakši kojeg je ikad imao. Ne zanima me što Ngannou jako udara, pa i konj može jako udariti nogom ali to nikada neće učiniti smisleno. Fury se neće brinuti zbog tog udarca jer Ngannou na ovom videu izgleda užasno. Izgleda kao totalni početnik; spor, trom i stisnut. Fury će mu skinuti glavu‘‘, rekao je Froch za Best Gambling Sites.

‘‘Najava za meč Usyk-Fury je došla u pravo vrijeme. Frank Warren je shvatio da Ngannou nije zanimljiv boksačkoj publici, tako da je s najavom ovog meča učinio pravu stvar. Sada će svi gledati taj meč s Ngannouom samo da vide kako će Fury izgledati. Skeptici će se pitati što će biti ako se Fury ozlijedi‘‘, dodao je.

Ukoliko je suditi isključivo po snimci, može se reći da Furyja ovog mjeseca čeka jedna vrlo lagana noć. No, nikad ne znamo što se u pozadini dogodilo i u kojem je dijelu treninga snimka nastala.

Linker
02. svibanj 2024 21:43