K1 i Boks

‘Fury je pokazao koliko ne poštuje Ngannoua, nadam se da će ga ‘Predator‘ uspavati, ovo je sramotno!‘

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Ovaj potez uzburkao je borilačku zajednicu

Daniel Cormier u potpunosti podržava Francisa Ngannoua nakon "besramnog" poteza Tysona Furyja prije njihovog zakazanog boksačkog meča.

Fury, WBC prvak u teškoj kategoriji, spreman je za borbu bez naslova protiv Ngannoua 28. listopada u Saudijskoj Arabiji, a ono što je sporno u ovoj situaciji jest da je nedavno objavljeno da je neosporna borba za naslov prvaka u teškoj kategoriji između Furyja i Oleksandra Usyka službena i da će se odviti ove zime. Ovo bi bio jako brzi povratak u ring u odnosu na okršaj Furyja i Ngannoua. Mnogi su ovu najavu shvatili kao jasan znak da “The Gypsy King” ne shvaća “Predatora” ozbiljno.

Tijekom epizode ESPN-ove emisije “DC & RC” , Cormier je rekao da najava borbe protiv Usyka pokazuje sve što trebate znati o tome kako Tyson Fury gleda na borbu s Francisom Ngannouom.

"To je nešto najbezobraznije što je Tyson Fury mogao učiniti. To je tako bezobrazno i nadam se da će mu Francis razbiti glavu. Sviđa mi se Fury, gledao sam njegov show na Netflixu i zaljubio sam se u tipa. Prije sam pričao o njemu i rekao sam, ‘Ah, stvarno ne znam za Tysona.‘ Sad mi se jako sviđa Tyson Fury. Volim njegovu osobnost, volim njegovu obitelj, ali to je najbezobraznija stvar koju možeš učiniti. Planirano je da se bori dva mjeseca kasnije, u biti, govoreći da će biti potpuno čist kada završi s njim. Dakle, on planira pobijediti Francisa i odmah nakon toga se boriti protiv drugog teškaša svijeta..."

Ngannou je odgovorio na najavu Furyja protiv Usyka, postavljajući pitanje kako "The Gypsy King" misli da će biti oslobođen na vrijeme nakon onoga što će mu učiniti tijekom večeri borbe. "Predator" je također rekao da ovo nije prvi put da je podcijenjen, a vidjet ćemo hoće li tako i biti za tri tjedna kada se susretne s Furyjem u ringu.

Linker
17. svibanj 2024 18:27