K1 i Boks

Fury ponovno okrenuo ploču: ‘Joshua, ako si muškarac potpisat ćeš taj ugovor danas‘

Tyson Fury

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
S obzirom na broj zaokreta proteklih nekoliko dana, pitanje je shavaćaju li ga uopće ozbiljno

Proteklih dana pisali smo kako je Tyson Fury Anthonyju Joshui dao rok do kojeg mora potpisati ugovor, inače od borbe neće biti ništa. Taj rok je bio do ponedjeljka popodne no Johua i njegov tim nisu pristali na ucjene, te nisu potpisali ugovor nakon čega je ‘‘Gypsy King‘‘ odlučio nastaviti dalje i počeo govoriti o borbi protiv Joea Joycea.

Međutim, Fury je jučer ponovno okrenuo priču. Rekao je da je voljan Joshui dati još malo vremena, a zahtijevao je da ugovor potpiše do jučer (četvrtka) navečer. Niti jedan boksač se nakon toga nije oglasio, a Fury je rekao da je ipak pristao dati mu više vremena.

‘‘Moj promotor Frank Warren me uvjerio da dopustim Queensberryju da nastavi pregovore s tvojim timom ovog tjedna, iako znam da ti nikad nećeš pristati na ovu borbu. Rok je bio do ponedjeljka, ali dopustio sam Franku da nastavi razgovore s tvojim timom i tvojim promotorima i svima. Sad imamo BT, DAZN i ESPN i svi se slažu. Sretni su sa svime i spremni za rock and roll‘‘, proučio je Fury Joshui.

‘‘Svi se slažu. Ako si muškarac i ako imaš imalo ponosa i dostojanstva u sebi, potpisat ćeš ovaj ugovor danas. To je to. Nema više dana, tjedana, mjeseci. Imaš ugovor preko dva tjedna kod sebe i još ga nisi potpisao‘‘, zaključio je Fury.

Iako je jasno kako Joshua i njegov tim nikad neće pristati na takve ucjene, Fury nastavlja po svome i proziva Joshuu da nije muškarac ako ne potpiše. Još je jučer govorio o kako od te borbe neće biti ništa nego se okrenuo Joeu Joyceu, izgleda da neće tako lako pustiti novac koji bi mu borba protiv Joshue donijela.

Linker
23. travanj 2024 12:06