K1 i Boks

Furyjev promotor predložio Joshuinog sljedećeg protivnika: ‘Netko bi pljuvao zube, sve bi rasprodali!‘

Anthony Joshua 

 JAMES FEARN/PPAUK/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nema naznaka o tome koga će Joshua i Hearn izabrati kao sljedećeg protivnika, no vrlo lako je moguće da će se opet raditi o nekom slabijem imenu

Ovotjedni događaj između Deontayja Wildera i Anthonyja Joshue najbolje pokazuje sliku i priliku današnjega boksa. Dugo su najavljivali ovaj meč i puno toga obećavali, a onda su ovoga tjedna objavili kako se ipak ne mogu dogovoriti i da će prestati pregovarati oko ovog teškaškog obračuna.

U potrazi je vjerojatno Joshua za novim protivnikom, ali nema naznaka tko će to za sada biti. Frank Warren, Furyjev i Duboisov promotor ima jednu ideju; želi borbu između Joshue i Duboisa, ukoliko već od te dugo očekivane borbe protiv Wildera neće biti ništa:

‘‘Reći ću vam koja je dobra borba kada se ova protiv Wildera već neće dogoditi. Bila bi ovo dobra borba i za Veliku Britaniju, fanovi borbe bi pokupovali sve karte da vide tko je najveći udarač i da vide tko ima najveće srce. To je borbe između Anthonyja Joshue i Daniela Duboisa. Tko ima najveće srce, a tko će pljuvati zube? Ne možete mi reći da ne bi sve rasprodali. To je ogromna borba‘‘, rekao je Warren za iFL TV.

Eddie Hearn u ovim kombinacijama još nikada nije spomenuo Daniela Duboisa. Spominjao je čak Ruiza i Hrgovića, no glavna uzdanica je ipak bila borba protiv Wildera koja se, prema svemu sudeći, neće dogoditi.

Nema naznaka o tome koga će Joshua i Hearn izabrati kao sljedećeg protivnika, no vrlo lako je moguće da će se opet raditi o nekom slabijem imenu. Joshua je poljuljan i treba mu velika pobjeda da se vrati na stare staze, a protiv slabih protivnika to neće dobiti.

Linker
24. travanj 2024 06:45