K1 i Boks

Problem je u Saudijcima? Eddie Hearn ne odustaje od Wildera, istražuje alternativne lokacije: ‘Vegas bi bio bomba!‘

Eddie Hearn i Anthony Joshua

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Izgleda da Eddie Hearn još uvijek nije dignuo ruke od ove borbe, iako je neki dan šef Matchrooma rekao da su pregovori završili

Neki je dan čelni čovjek Matchroom Boxinga razočarao veliki broj boksačkih fanova informacijom da su propali pregovori za meč između Joshue i Wildera. Nisu, kaže, uspjeli pronaći zajednički jezik te će jednostavno prestati razgovarati, a od meča jednostavno neće biti ništa.

Također, rekli su da im je sada u glavnom fokusu zadržati Joshuu aktivnim, što bi značilo vjerojatno još jedan slabiji meč protiv nekog slabijeg imena. Ne zna se tko će to biti, no Eddie Hearn je jučer rekao da mu je rečeno da istraži alternative Wilderu.

‘‘U ovom trenutku mogu samo reći da se borba neće dogoditi, osim ako obojici ne pošalju ugovore. Hoće li to biti za dva, tri mjeseca, hoće li uopće išta biti od cijele priče? Ne znam, trenutno plešemo na sve strane. Radimo s ljudima s kojima smo radili i prije, te ukoliko oni kažu da je gotovo, onda je gotovo‘‘, rekao je Hearn za Boxing Social.

‘‘Meni su dali naputak da istražim alternativne lokacije za ovu borbu da vidimo hoće li se uopće borba dogoditi u Saudijskoj Arabiji. Vidjet ćemo je li moguće išta napraviti za prvi mjesec. Ako se oduži na treći ili četvrti, mi ćemo se boriti prije toga. Jučer sam baš rekao Joshui kako bi borba između njega i Wildera bila bomba u Vegasu‘‘, dodao je.

Izgleda da Eddie Hearn još uvijek nije dignuo ruke od ove borbe, iako je neki dan šef Matchrooma rekao da su pregovori završili. Možda je pak problem u Saudijcima kad Hearn traži alternativu što se tiče lokacije i organizatora.

Linker
11. svibanj 2024 15:42