K1 i Boks

Gervonta Davis pušten na slobodu te je negirao optužbe: ‘Dali su joj 50 tisuća dolara da me optuži‘

Gervonta Davis 

 Mike Stobe/Getty images/Profimedia
Tvrdi da su mu jednom već tako smjestili i da je morao platiti 300 tisuća dolara iako ‘‘ju nije ni prstom dodirnuo‘‘

Jučer smo prenijeli vijest kako je Gervonta Davis uhićen pod sumnjama da je ženskoj osobi nanio tjelesne ozljede, a cijeli incident se dogodio samo dva tjedna prije njegovog idućeg meča i obavezne obrane WBA titule.

Kako prenose portali, Davis je uhićen jer je šakom udario žensku osobu te je zadržan u istražnom zatvoru. Jučer popodne je pušten uz jamčevinu, no još se uvijek ne zna kakva točno pravna procedura slijedi i kako će se to odraziti na meč koji se treba održati za dva tjedna.

Odmah nakon što je pušten, Davis se javio preko društvenih mreža gdje je napisao:

‘‘Nemojte dopustiti ovim ljudima da vas navedu na krivi trag. Ovo je bilo jučer prije nego što smo ja i majka mog djeteta imalo svađu. Gledao sam ‘Frozen‘ sa svojom najstarijom kćeri. Nikad nisam digao ruku na majku svog djeteta ni na svoju kćer, vi ste je**no ludi! Više nisam čudovište koje sam bio je**no dugo. Nemam PR, medijski tim, odvjetnika ni bilo što slično… Ovo radim samo da skinem ljagu sa svog imena (…) Ti ljudi su nudili majci mog djeteta 50 tisuća dolara samo da me optuži, isto kao što su učinili i sa majkom moje prve kćeri. Tada sam morao platiti 300 tisuća dolara a nisam ju ni prstom dodirnuo‘‘, napisao je Davis.

Što se tu dogodilo, nitko ne zna. Činjenica jest da je Davis već bio optužen zbog obiteljskog nasilja, a jednom je čak i pobjegao s mjesta nesreće nakon što je udario trudnicu.

Linker
16. travanj 2024 09:04