K1 i Boks

Jake Paul nastavlja provocirati Conora: ‘Moj nastup protiv Rahmana će ga još dodatno preplašiti‘

jake i conor

 Screenshot (youtube, Espn)
Iako je Conor već odbio, Jake ne želi odustati

Jake Paul nastavlja provocirati McGregora nakon što je ovaj odbio potencijalni meč protiv njega i rekao mu da je on ‘nitko‘. Međutim, Paul ima malo drugačiju teoriju zbog čega se Conor ne želi boriti protiv njega.

Jake se inače bori 6. kolovoza (osmi mjesec) protiv Hasima Rahmana Jr-a, a ta borba je dogovorena nakon što je propao meč protiv Tommyja Furyja. Event će se održati na Madison Square Garednu u New Yorku, a to će mu biti šesti nastup u profesionalnom boksu.

Ne sumnjamo da bi potencijalnom pobjedom protiv Rahmana Paul nastavio tražiti supermeč protiv popularnog McGregora, no sudeći prema Conorovim riječima, ni tad ih nećemo gledati skupa u ringu. Paul je rekao da planira teško nokautirati Rahmana, što bi po njemu trebalo uplašiti Conora i natjerati ga da i dalje bježi od te borbe.

‘‘Ako se ne boji, ja sam spreman kad god. Ali on ima svog šefa Danu Whitea koji ga kontrolira, tako da ne može donositi vlastite odluke. Čak i da se želi boriti protiv mene, Dana bi to morao odobriti. Ja sam sam svoj šef i mogu donositi svoje odluke. Nakon što nokautiram Rahmana, on će se uplašiti i pobjeći‘‘, rekao je Paul.

Zaključio je: ‘‘Ja sam profesionalni boksač, nebitno kako ti to vidiš. To ću i dokazati u sljedećem meču protiv profesionalnog boksača, a nokautirao sam ih puno na sparinzima u dvorani.‘‘

Linker
25. travanj 2024 16:22