K1 i Boks

Jake Paul objasnio zašto proziva Bispinga: ‘UFC-ovi prvaci misle da su opaki, a sve ću ih pobijediti‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Maclife)
25-godišnji YouTuber i boksač ne odustaje od ideje boksačkog meča protiv umirovljenog Bispinga

Priče o potencijalnom meču između Jakea Paula i Michaela Bispinga jednostavno ne prestaju. YouTuber u posljednje vrijeme iskorištava svaku priliku da se dotakne bivšeg UFC-ovog prvaka srednje kategorije, a ništa drukčije nije bilo niti u posljednjem medijskom nastupu.

Treba ipak istaknuti kako su medijski predstavnici ovaj put načeli tu temu, a Paul se samo nadovezao svojim odgovorima. Jake je inače trenutno u ulozi promotora te zastupa Amandu Serrano koju ovog vikenda čeka borba protiv Katie Taylor. Radi se o najvećem meču u povijesti ženskog boksa, a Paul je pauzirao sa svojim boksačkim nastupima, jer je u potpunosti posvećen ovom meču.

Borba Serrano i Taylor sve je bliže, a tako se i Paul polako okreće pronalasku sljedećeg protivnika. YouTuber je izjavio kako se u ring vraća u osmom mjesecu, možda upravo Michael Bisping bude njegov protivnik. Mnoga MMA lica poput Cormiera, Vettorija i Anthonyja Smitha smatraju kako nema smisla da Paul proziva umirovljenog 43-godišnjeg Bispinga, naročito kad se uzmu u obzir sve ozljede i zdravstveni problem legendarnog ''Counta''. Jake Paul se osvrnuo na takve navode.

''Ja se slažem da nema smisla prozivati Bispinga. To je lak meč za mene, trajao bi jednu rundu, jer on je starac. Ali evo o čemu se radi, u čemu je problem kod mene. Ako netko priča sranja, ja ga moram razje**ti. Imam problem u glavi. Ukoliko pričate sranja, idemo to razriješiti u ringu. Jeste li jaki samo na Twitteru ili možete potkrijepiti vaše riječi. Ovi tipovi, UFC prvaci misle da su opaki, ali ja ću ih sve pobijediti. Imam vremena odraditi to. Svaki od njih može dobiti svoje.'', započeo je YouTuber, a zatim je dodao:

''Ako Bisping priča sranja, idemo u ring pičk**e. Tko god priča sranja, neka dođe u ring. Masvidal priča sranja? Pičk**a. Svi oni samo pričaju, a Dana White ih posjeduje.''

Poprilično je ironično slušati jednog YouTubera kako priča ovakve stvari, ali na kraju krajeva, glavni krivci za to su Ben Askren i Tyron Woodley. Upravo oni su narušili čast MMA boraca, uvjerljivim porazima od Jakea Paula, koji sada pršti od samopouzdanja i otvoreno proziva UFC borce. Tko će mu stati na kraj, preostaje nam vidjeti.

Linker
18. travanj 2024 22:03