K1 i Boks

Jakea Paula trenutno Fury ne zanima: ‘Bila bi mi to lakša borba nego protiv Woodleya‘

Jake Paul
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Nakon svih već ranijih prozivki, Paul nije ostao nimalo impresioniran onime što je ‘TNT‘ pokazao

Iako se činilo da bi Jake Paul već sada mogao znati ime svog idućeg protivnika, to očito ipak nije tako sigurna stvar kao što su mnogi pretpostavljati. Naime, nakon što je Tommy Fury savladao Anthonyja Taylora na istoj priredbi gdje se Paul borio protiv Tyrona Woodleya, brat Tysona Furyja još je jednom prozvao Paula na meč, kao što to čini već posljednjih par tjedana.

Nakon Paulove pobjede protiv Woodleya, očekivalo se da bi mogao uzvratiti, odnosno krenuti u promociju meča koji bi mu sigurno donio više pažnje u Ujedinjenom Kraljevstvu nego do sada. Osim što je član poznate boksačke obitelji, Tommy Fury je bio sudionikom u Britaniji vrlo popularnog showa Love Island" te bi mečem protiv njega Jake svakako zašao u jednu još noviju sferu. No, sve se čini kako taj meč nije u njegovim planovima.

"Tip nije imao što za reći. Imao je bezvezan nastup protiv mog sparing partnera. Svaka čast Anthonyju Tayloru, čvrst je to momak. Ali, Tommy Fury bi trebao biti taj veliki opaki momak iz legendarne boksačke loze. Ali znate što, došao sam mu u facu i rekao mu da govori. Ja njemu uistinu nemam što za reći", rekao je Paul kad je na konferenciji za medije upitan o prozivkama koje je prema njemu uputio "TNT".

Paul je zapravo u pravu kad kaže da Furyjev nastup nije bilo ništa posebno vrijedan spomena. Odradio je četiri runde protiv bivšeg prosječnog MMA borca, a niti dosadašnjim mečevima nije imao priliku potvrditi kako je posebno talentiran. Naime, iako je 22-godišnji Fury trenutno na omjeru 7-0, svi njegovi dosadašnji protivnici bili su boksači upitne kvalitete i vrlo loših rezimea.

Tvrdi Jake kako mu je dao priliku da dokaže kako zaslužuje taj meč, što ovaj svojim nastupom nije napravio.

"Na kraju svega, ja sam taj koji ga je angažirao da bude ovdje. Dao sam mu priliku da zasja i na kraju mu nemam što za reći. Nemam s njim nikakve zle krvi. Samo sam mu poručio da kaže svojoj djevojci da mi prestane slati poruke", dodao je YouTuber, još odgovorivši na pitanje znači li to da se protiv Furyja neće boriti:

"Hoćemo li vidjeti tu borbu? Ja bih prošao kroz njega, vrlo lako. Znate, to je meni lakša borba nego što je bila protiv Tyrona. Ali, tko zna."

Jake je posljednje obećao Tyronu Woodleyu revanš ukoliko ovaj na sebe tetovira kako voli Jakea Paula. Što je najgore, Woodley je izjavio kako će to učiniti. Sve za reprizu meča koji mu je donio najveću zaradu karijere.

Linker
25. travanj 2024 19:13