K1 i Boks

Jarrell Miller spreman je uskočiti protiv Joshue: ‘Ponizit ću ga i umiroviti, mrzim sve oko njega!‘

 Anthony Joshua i Jarrell Miller

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
2019. su se Joshua i Miller trebali boriti dok je Anthony još bio prvak, no Miller je pao na doping testu te je bio suspendiran

Anthony Joshua još uvijek nije službeno dogovorio idući meč, tako da još uvijek nije sigurno da će nastupiti ovog ljeta kako im je bio plan. Bilo je tu raznih opcija, a kao najizglednija među njima se izdvajala ona za revanš protiv Dilliana Whytea. Joshua dolazi iz pobjede nad Franklinom, tako da prije dvanaestog mjeseca želi još neki lakši meč.

Plan je bio u dvanaestom mjesecu se boriti protiv Wildera, a sad na ljeto protiv Whytea ili nekog sličnog. Ne zna se u kakvim su točno pregovorima Joshua i Whyte, ali Jarrell Miller se također ponudio da zamijeni Whytea i bori se s Joshuom ovog ljeta:

‘‘Ja ću ga uništiti! Umirovit ću ga! Poslat ću ga da se pakira – jednostavno je. Ne igram igrice s nikim, ne igram ih. Postoji zla krv između nas tako da bi to bila odlična zabava za sve. Nije ništa osobno, samo mi lik nije drag. Kada ga vidim na radaru, jednostavno mi nije drag. Mrzim sve oko njega. Želim ti izvaditi crijeva i to se neće promijeniti. Bit ću tu dugo, vratio sam se. Ovdje sam da ostanem i imam cilj. Ako itko želi tu vatru, zna gdje sam. Vratio sam se!‘‘, rekao je Miller za Stamina for Sale.

Podsjećamo, 2019. su se Joshua i Miller trebali boriti dok je Anthony još bio prvak, no Miller je pao na doping testu te je bio suspendiran. Borba je tada propala, ali Miller se sada vratio i očito je spreman za velike mečeve. Hoće li ih dobiti, to nam tek ostaje za vidjeti.

Linker
01. svibanj 2024 13:38