K1 i Boks

Jarrell Miller želi meč protiv Wildera, promotor tvrdi: ‘Ima samo jedan poraz, mislim da zaslužuje još jednu priliku‘

Jarrell Miller

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Možda bi ovo uparivanje i imalo nekog smisla, no Miller prvo treba dobiti dozvolu da može izaći izvan SAD-a

Nedavno je Jarrell Miller doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a tom prilikom ga je Daniel Dubois svladao tehničkim nokautom u jednom odličnom meču. Za sada nema ugovoren meč, a u prvom mjesecu je imao i problema sa zakonom te je uhićen zbog krađe automobila.

Problemi sa zakonom su ga na neko vrijeme udaljili od ringa, no njegov promotor Dmitriy Salita smatra da se njegova karijera još uvijek može jako dobro izgraditi. Jučer je govorio o mogućem periodu kada bi se mogao vratiti, ali i mogućem meču protiv Deontayja Wildera:

‘‘Miller će biti u mogućnosti vratiti se u petom ili u šestom mjesecu. Bilo je nekih razgovora da se bori ovoga tjedna u Rijadu, ali dogodilo se što se dogodilo. Ne može putovati, a mora se i oporaviti od borbe protiv Daniela Duboisa. Teška kategorija je sada kompetitivna jer se svatko bori protiv svakoga‘‘, rekao je Salita

‘‘Jarrell protiv Deontayja Wildera bi bila jako zanimljiva borba, obojica dolaze iz nešto slabijih nastupa. Ja i dalje mislim da postoje velike borbe za Jarrella, ima samo jedan poraz u ringu i mislim da zaslužuje novu priliku. Daniel Dubois je i na papiru i u ringu bio najbolji borac s kojim se ikada borio‘‘, dodao je.

Možda bi ovo uparivanje i imalo nekog smisla, no Miller prvo treba dobiti dozvolu da može izaći izvan SAD-a. Naravno, veliko je pitanje koliko Wildera zanima ovaj meč i vidi li on u tome neku priliku, ostaje nam za vidjeti u nekom skorijem vremenu.

Linker
27. travanj 2024 23:30