UFC

Joe Rogan otkrio u kojem slučaju bi napustio UFC: ‘Ako on otiđe, odlazim i ja!‘

Joe Rogan

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Najpoznatiji UFC-ov komentator otkrio je zanimljivu stavku u svom ugovoru

Ako izuzmemo borce, dva vjerojatno najprepoznatljivija lica, točnije zaštitni znakovi UFC-a zasigurno su Dana White i Joe Rogan. White je dugogodišnji predsjednik UFC-a, dok je Joe Rogan zasigurno najpoznatije komentatorsko ime kad je u pitanju UFC.

Još 1997. godine Rogan je odradio svoj prvi angažman pod okriljem UFC-a, a tada je obavljao ulogu osobe koja odrađuje intervjue s borcima u ‘‘backstageu‘‘ (nešto što danas najčešće odrađuju Megan Olivi i Laura Sanko).

Komentatorski debi Rogan je odradio u šestom mjesecu 2002. godine na UFC 37.5 eventu. Dakle više od 25 godina Rogan je u UFC-u, a 20 godina obavlja komentatorski posao. Posljednjih nekoliko godina dalo se primijetiti kako Rogan sudjeluje na sve manje priredbi, a UFC ga je nadomjestio setom novih komentatora koji pretežno čine bivši borci.

Ipak, Joe se i dalje pojavljuje na velikim PPV priredbama, a u sklopu svog podcasta otkrio je u kojem slučaju bi napustio UFC u potpunosti.

‘‘Ako Dana otiđe, odlazim i ja, gotov sam. To stoji u mom ugovoru.‘‘, rekao je Rogan dok mu je Jon Peters gostovao u njegovom podcastu.

Zasad nema naznaka da će Dana White napustiti UFC iako Hunter Campbell sve više preuzima njegove nekadašnje zadatke i polako se ističe kao najizgledniji kandidat za nasljednika Dane Whitea. Voljeli Danu ili ne, UFC neće biti isti jednog dana kad ih on napusti, a činjenica da će s njime otići i Joe Rogan znači da će UFC doživjeti veliki dvostruki gubitak. Svemu ipak dođe kraj pa će tako doći kraj Roganu i Whiteu također.

Joe svakako ima svoj podcast ‘‘The Joe Rogan Experience‘‘ koji je na glasu kao jedan od najpopularnijih i najgledanijih podcasta na svijetu, a tamo ćemo ga zasigurno pratiti još dugi niz godina.

Linker
26. travanj 2024 09:41