K1 i Boks

Jose Aldo otkrio da pregovara za meč protiv Mayweathera: ‘Sada mi u fokusu mora biti Stephens‘

Jose Aldo

 Instagram, Jose Aldo
Aldo je debitirao u Brazilu, a ove subote ga čeka UFC veteran Jeremy Stephens kojeg bi trebao pobijediti ako želi još zvučnih imena

Prošle godine se legendarni Jose Aldo oprostio od MMA-a, te se umirovio iako je po ugovoru s UFC-om imao još jednu borbu. Na ljeto prošle godine je doživio poraz od Meraba Dvalishvilija nakon čega se umirovio, a ubrzo nakon toga je krenuo u boks te nastupa ovog vikenda.

Na Masvidalovom ‘‘Gamebred boxingu‘‘, uz brojne druge legende, nastupa u noći sa subote na nedjelju. Protivnik mu je Jeremy Stephens, a Aldo je otkrio što želi nakon toga. Naime, pregovori za meč protiv Floyda Mayweathera Jr-a su već aktualni, ako je vjerovati legendarnom borcu:

‘‘Ja ovdje samo treniram, već sam i pomalo zaboravio na sve to sa Mayweatherom jer je moj sljedeći korak meč protiv Jeremyja. Sada ne mogu misliti o ničem drugom. Nakon mog subotnjeg nastupa dobit ćemo razne ponude, ne samo od Mayweathera. U svom debiju sam boksao u Brazilu, a to je bio naš plan prije nego odemo na veću nadmorsku visinu. Imali smo taj plan, a da se opet borim u Brazilu, nema smisla‘‘, rekao je Aldo na press konferenciji.

‘‘Moram imati jako dobar nastup i morao sam imati dobar debi da uvjerim ljude. Malo sam se bojao da borba neće ići kako sam zamišljao, i to je bilo frustrirajuće jer sam već imao sljedeći zakazan meč. Stephens je puno tvrđi nego protivnik u debiju. Moj sljedeći izazov je u subotu i moram imati dobru borbu da bih se mogao nastaviti boriti u Americi‘‘, dodao je.

S obzirom s kim sve Mayweather u posljednje vrijeme boksa, meč protiv legendarnog Alda bi bila poslastica. No, prvo bi trebao pobijediti Stephensa ove subote kako je i sam rekao.

Linker
22. travanj 2024 08:35