K1 i Boks

Kladionice dale ponudu za Paula i Woodleya, vjerovali ili ne favorit je - YouTuber

Tyron Woodley
 Pacific Press/ddp USA/Profimedia
Nije dugo trebalo da se ‘bookmakeri‘ pozabave novim intrigantnim mečem

Iako još uvijek nije službeno potvrđen, meč Jakea Paula i Tyrona Woodleya već je na naslovnicama svih borilačkih medija. Kako se trend stvorio, tako su ga popratili i oni koji na najvećim borbama jako dobro zarađuju, ako dobro procijene kako postaviti svoju ponudu. Naravno, riječ je o kladionicama, koje su već reagirale i pružile priliku korisnicima da odaberu na kojeg sudionika namjeravaju staviti svoj novac.

Ono što će mnoge borilačke fanove šokirati je činjenica da je za favorita postavljen Jake Paul! Čovjek koji se bavi boksom tek otprilike dvije godine te je do sada prikupio tri pobjede nad protivnicima koje jednostavno ne možemo nazvati boksačima. Zapravo, tek onog posljednjeg, Bena Askrena, možemo nazvati borcem. Ovog puta će protiv sebe imati čovjeka koji je bio UFC prvak, a do toga je došao velikim dijelom upravo zahvaljujući boksačkim vještinama.

Trenutno je prosječni tečaj na pobjedu YouTube zvijezde 1.65, no ponuda je otvorena na 1.77, što je znak da su na njegovu pobjedu već pale neke značajne uplate. Na pobjedi Woodleya možemo udvostručiti svoj ulog. On je otvorio na 1.92, ali do sada je tečaj porastao na 2.25. Vjerojatno nije stvar samo u "bookmakerima" nego ima i veliki broj kladioničara uvjerenih da će Paul doći do svoje najveće pobjede do sada, u svom prvom zapravo ozbiljnom meču.

Meč, kao što je navedeno, još uvijek nije službeno potvrđen, ali je Paul na svom Instagramu najavio kako bi trebao biti ovog dana. S druge strane, mediji su dobili informaciju kako bi službena potvrda trebala doći u petak, tijekom ceremonije vaganja za meč Floyda Mayweathera Jr. i Jakeovog brata, Logana Paula.

Linker
20. travanj 2024 07:20