K1 i Boks

Legendarni Mike Tyson otkrio svog favorita između Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea

 Mike Tyson 

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Osim što ga je izabrao kao pobjednika i favorita, dao mu je čašicu savjeta koji će, nadamo se, doći do njega

Idućega nas vikenda u Londonu čeka velika boksačka priredba koju će predvoditi stari znanci Anthony Joshua i Dillian Whyte. Osim njih dvojice, očekuje nas novi nastup najboljeg hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića, a na putu će mu ovoga puta stajati Australac Demsey McKean.

Nastupit će i Derek Chisora protiv Geralda Washingtona, tako da nas sigurno očekuje jedna jako bogata i sadržajna boksačka večer. Whyte će pokušati osvetiti poraz i teški nokaut kojeg mu je Joshua zadao još 2015. godine, tako da je sigurna stvar da mu motivacije nije nedostajalo ni u pripremama.

Legendarni Mike Tyson se također upustio u prognoze ovog meča. ‘‘Iron‘‘ je, podosta očekivano, za svog favorita uzeo bivšeg prvaka Joshuu.

‘‘Biram Anthonyja! On je jako talentiran i ne smije se obeshrabriti. Izgubi jedino kada odustane. Kada odustanete, sva vrata i sve prilike se zatvore. Nemoj se obeshrabriti kada izgubiš. Upravo si zaradio 30 milijuna dolara! Nemoj to uzimati osobno. Što više pauziraš, gore će ti biti. Da bi bio najbolji, moraš se boriti konstantno i sve više i više‘‘, rekao je Tyson za Pro Boxing Fans.

Osim što ga je izabrao kao pobjednika i favorita, dao mu je čašicu savjeta koji će, nadamo se, doći do njega. Iako je dva puta izgubio od Usyka, to ne znači da je preko noći postao loš boksač i da mu je karijera gotova.

Postoji još dosta dobrih mečeva za njega, ali oni će uslijediti tek ukoliko prođe Dilliana Whytea idućega tjedna.

Linker
27. travanj 2024 22:53